Kohta koittaa kesäloma, Jipii! Mökkikausikin on jo avattu. Möksällä odottelee Nelliä Amerikan Akita, Ukko. Ukolla riittää vauhtia ja kokoa.Viime kesästä on kasvanut jo paljon. Nelli antaa kuonoon herralle sen kun jaksaa, mutta kyllä niillä kivaakin on, kun Nelli juoksuttaa Ukkoa. :)

Talviturkinkin Nelli on kastanut. Se ei tosin uimisesta ole innostunut, kahlailee vaan, ja nappailee emännän heittämiä nameja vedestä. ;) Täytyyhän joku taktiikka olla, että saa koiran uimaan. Kesällä on niin kuumaa, että uiminen viilentää kummasti.

Nellin tokot on sujunut kivasti. Reenattiin taas pitkästä aikaa noutoa, joka sujui hyvin. Nellillä vaan ilmeni taas uusi tapa, kun se juoksee noutamaan kapulaa, se hypähtää ottamaan kapulan suuhun. Aivan Bortsumaisesti. ;) Kokeiltiin myös uutta liikettä, luoksetuloa, jossa koira pysähtyy puoliväliin matkasta. Nelli hokasi heti, miten liike tehdään. Täytyy vaan ottaa myös paljon normaaleita luoksetuloja, ettei se sitten ala hidastelemaan kesken matkan. Kokeisiinkin tekisi mieli ilmottautua. Ehkä vasta kesäloman jälkeen, kun helteet on ohi.

622292.jpg

Nilkkaluu, namskis. :P