Sunnuntaina Taina haki mut Ryydynpohjasta ja suuntasimme nokat kohti Mahnalaa. Siellä oli paimennusviikonloppu meneillään, ja Fado & Lace olivat päässeet mukaan. Ekan kerran näin ihan livenä paimennusta. Hienon näköistähän se oli. Vaan välillä aika hurjaa, kun koiria joutuu niin lujaa kurittamaan. (En mä meidän pikku Nelliä uskalla semmoiseen voi viedä..) Fado paimensi upeasti! Hallittua menoa. :) Näin myös Fadon siskon Funin ja Crimin. Ihan ovat kaikki kolme samannäköisiä, tytöt vain pienenpiä ja sirompia.

Tiistaina tavattiin Pipsa sheltti iltalenkillä ja suunnistettiin koirapuistoon. Pipsa ujosteli puistossa vähän Nelliä, mutta kyllä ne vähän leikkivätkin. Sovittiin, että otetaan pian uusiksi! Onhan se kiva kun on melkein saman rotuiset kaverit. :)

Torstaina taas agiliidettiin. Tosi mukava kerta! Hyppyjä, putkea, pituutta, puomia, a-estettä, muuria ja  keppejä. A-este oli kasvanut viikossa aika korkeaksi. Nelliä vähän jännitti aluksi niin korkea nousu, mutta kun muutaman kerran oltiin se menty, niin sujui jo mainiosti. Pituus oli Nellille selvästi haasteellinen. Se hyppäisi ylöspäin, mutta pitkät hypyt on vaikeampia. Jäätiin katselemaan tunnin jälkeen Lacen menoa. Ei hitsit sitä menoa..

Eilen vielä tokoiltiin vähän. Luoksetulo, pysähdyksiä ja kaukot. Ja pakko hehkuttaa, kolmen minuutin paikallaanmakuu! Häiriönä juoksevia lapsia. Sujui tosi hyvin! Palkaksi makkaraa. :)