Lauantaina oli tokoilupäivä. Taina pyysi meitä reeniseuraksi, ja mehän suostuttiin. Aluksi otettiin paikallaanmakuu. Nellillä meni tosi huonosti.Nousikohan se kolme vai neljä kertaa. Se on heti, kun on monta koiraa, niin keskittyminen herpaantuu. Yksikseen se onnistuu hyvin. Se on se meidän heikkous. Harmi vaan, että se kokeissa aina vaan vaikenee.

Oli meillä onnistuneitakin reenejä. Otin noutoa pitkästä aikaa. Se sujuu ihan kivasti, mutta Nelli tuo kapulan kauhean kauaksi musta. Täytyy funtsia, miten sen sais lähemmäs. Pikkasen seuraamistakin otettiin, joka on mun mielestä kauheen tylsää. Nellillä ei oo koskaan ollu kauheen hyvä kontakti seuraamisessa, joka tekee liikkeestä tympeen. Nyt ollaan koitettu ottaa ihan sivulla vaan katsekontaktia ja sitten vähän liikettäkin. Lopuksi vielä ruutu, joka on aina kiva.

Kävästiin vielä Gigantin pihassa. Taina otti Fadolla paikallaanmakuun piilossa, hui! Ihmisiä meni kokoajan ohi, mutta Fado pysyi paikallaan. Hienoa! :) Mä vielä seurauttelin Nelliä ja siinä olikin sitten sen päivän reenilöt.

Se päivä sitten hulailtiin, mutta heti seuraavana päivänä uudestaan. Mentiin pienellä koiraporukalla reenailemaan tokoa ja häiriötä. Oli ihan mukavaa, vaikka suurin aika menikin pulinoihin. Kari ja Lacekin käväs paikanpäällä tokoilemassa.

Eilen olin pyykkirannan vieressä vähän reenaamassa. Otin muutaman luoksetulon, seuraamista ja sivulle harjoituksia. Nelli tuppaa menemään sivulle kutsuttaessa mun eteen tai jotenkin vinoon. Otin naksunkin mukaan, että saisin mahdollisimman selvän ja hyvän palkan. Täytyy päivittäin harjoitella sitä, että se tulee varmaksi.

Tokoilun jälkeen kävin ensimmäsitä kertaa Nellin kanssa pyöräilemässä. Nelli piti kauhean metelin, kun luuli, että lähden pois pyörän kanssa, mutta sitten se tajusikin, että hei, ei toi lähekään minnekään. Kivaa oli ja vähän vaihtelua liikuntaan. :)