Me ollaan Nellin kanssa toivottu kesän loppumisesta saakka, että tulisi paljon lunta ja aikaisin. Nyt päästiin vähän makuun, kun muutama päivä sitten sateli ihan kiva kerros lunta tänne meille. Tassut ei oo kuraset, kun ulkoa tullaan sisälle. Nellistä on kiva riehua lumessa, kun se on niin ihanan vilpoista.

Viikolla käytiin yhdessä Pipsan kanssa lenkillä, kun Pipsan perheeseen on tullut lisäystä. Viikko sitten niille syntyi pieni tyttövauva. Ollaan Nellin kanssa autettu viemällä Pipsaa lenkille, ja koiruudet on vähän peuhanneet koirapuistossa.

Tänään oltiin Einolla ja Niilolla kyläilemässä. Niillä onkin kiva iso metsä ihan melkein takapihalla, ja käytiin muutaman kerran siellä lenkkeilemässä. Otin Nellistä muutaman kuvan, joulukortteja varten. Vihdoinki, kun luntakin tuli.

Huomenna sitten taas tokoilemaan tokoporukan kanssa. Saas nähdä miten menee. Ei olla nyt just tehty oikein mitään, toivotaan, ettei olla ihan ruosteessa. ;) Siellä kun on vielä häiriötäkin! Kirjoittelen toko-kuulumisia sitten ensi viikolla lisää.