Noniin, pääsee vihdoin päivittelemään tätä blogiakin. Uuden ulkoasun laitoin, kun Taina vinkkasi, että tällainen collieaiheinen pohja on olemassa. Kivan pirteä se kyllä on. :)

Ei meille ihmeempiä ole sattunut. Ollaan lenkkeilty, leikitty ja tokoiltu. Itsellä hieman motivaatio hukassa, joten ei kovin pitkiä reenejä olla tehty.

Lauantaina oli vähän pitemmät treenilöt hallilla. Nellille paikallaanmakuu kaksi kertaa, ekalla kerralla pompsahti ylös. Toinen kerta menikin jo hyvin. Sitten sitä seuraamista. Se on kuulemma ihan hyvää paikkapaikoin. Se on itse niin hankala nähdä miten koira seuraa, mutta tuntuuhan se jo meillä paljon paremmalta nykyään. Palkkauksen kanssa vain on hieman ongelmia, kun Nelli jää mutustelemaan namia. Eikä oikein auta, vaikka nami olisi kuinka pieni. Njääh..Ja taas tokohypyn kanssa ongelma! Nellukka ei meinannut millään hypätä yli, kävin sitten salaa laittamassa namin esteen taakse, ja sain sen vihdoin ja viimein hyppäämäänkin, josta seurasi ekstra palkka. ;) Koitin uudella noutokapulalla vähän pitämistä ja eteen tuomista, joka sujui hyvin.

Koitettiin me vähän agilityäkin. Putkea ja A-estettä. Aa vähän jänskätti Nelliä viime kerralla, ja nytkään alussa se ei heti uskaltanut siihen mennä. Otin sitten hihnan kanssa, ja parin kerran jälkeen jo meni kuin rasvattu. ;) Putken kanssa ei ongelmia, vauhtia vaan lisää niin hyvä. Ainiin, ne ihanaiset kepit vielä! Mäkin tunnun jo hyvin haltsaavan ohjauksen.

Treenien jälkeen mentiin Tainalle ja Karille. Rosa, jonka kanssa aikoinaan hoideltin Fadoa, oli myös mukana! Juteltiin ja katseltiin koirakuvia, oli mukavaa. Ja pieni metsälenkkikin heitettiin. Nelli ja Lasse tosin heitti varmaankin kakskyt kertaa enemmän kuin me immeiset. ;)

Sunnuntaina jätettiin Giganttitreenit väliin. Illalla käytiin Pipsan kanssa lenkillä, ja koirat leikkivät pellolla. Illalla nukutti.. ZzZz..

Eilen käytiin täällä Lietsussa lenkillä Tainan, Fadon ja Lacen kanssa. Mukava ilma, kun luntakin vihdoin satoi runsain mitoin!! :)) Nelli ja Lasse ryynäs taas pitkin "monttuja". Toivotaan nyt vaan että lumi pysyy maassa. :)

1229433.jpg

Kuva: Rosa Pulkkinen