Meneepäs tää aika nopeasti. Justhan oli joulu ja kohta on hiihtoloma. Kesälomaankaan ei enää ole montaa kuukautta. Ihanaa kun se sitten sieltä tulee. On tää "talvi" niin masentavaa. Kesällä on ulkonakin varmaan kivempaa tokoilla ja lenkkeillä. :)

Lauantai oli taas hallipäivä. Oltiin tällä kertaa Taina&Fado&Lace&Nelli ja minä kokoonpanolla. Kari oli reissussa. Me treenailtiin seuraamista, paikallaanmakuuta, kaukoja ja muutamaa agilityestettä.

Paikallaanmakuu meni mahtavasti. Taina teki häiriötä lelun kanssa, mutta Nelli ei piitannut yhtään. On se vaan niin taitava! Arvaisittepa vaan, millainen se on joskus ollut. 10 sekunnin välein Nelli pomsahteli ylös, ja mä vaan laitoin sen takasin maahan ja taisin palkatakin aina. :D Mutta hauskaa meillä oli silti, eikä siitä voi kiistellä. Sillon oli sillon, nyt on nyt. :)

Fadolla&Tainalla meni ihan tosi hienosti paikkamakuu. Neljä minuuttia ja Taina oli vielä piilossa! Fadolla vaan valui kuola odotellessaan kielenpaloja. ;)

Sitten me mentiin vähän seuraamista. Koitettiin pitkää pätkää, ja se tosiaan välillä haahuilee, mutta välillä on ihan kivastikin vierellä. Nelli Tainalta kielenpaloja herkuiksi, ja eiköhän heti parantunut.

Otettiin keinua kummallakin koiralla, niin että toinen vähän auttoi pitämään keinua, ettei kovasti kolahda. Nelli vähän arasteli, kun keinu alkoi laskeutua, mutta kun itse pysyin varmana ja rauhallisena niin pysyi Nellikin. Ensimmäsitä kertaa uskalsin myös kokeilla keppejä ilman "väärinpäin ohjausta". Siiryin siis samaan suuntaan kuin mihin koira menee. Hyvin se meni. Vau, ollanpa me edistytty!

Treenien jälkeen mentiin seikkailemaan Taitsun kanssa. ;) Kurvattiin yhden koirapuiston ohi, ja Taina keksi että voitaiskin mennä sinne. No, sitten lähdettiin etsimään sitä. (koirapuisto näkyi moottoritieltä) Eihän me ollenkaan löydetty sitä uudelleen, vaikka kysyttiinkin eräältä ohikulkijalta, missä se mahtaa olla. Blondit! :D Luovutettiin ja lähdettiin Pispalaan eläinkauppaan. Ikinä en ollut siellä käynyt, ja kyllä harmitti. Vaikka se olikin tosi pieni ja ahdas, niin tavaraa oli vaikka millä mitalla! Luitakin ihan hirveästi. Kauppareissun jälkeen ajettiin Kauppahallille (Nähtiin muuten maajussille morsian-ohjelmasta Toma!!) ja käytiin kahvilla. Nam ;) Lopuksi vielä ostettiin koirille naudankielet. Sunnuntaina täällä keiteltiin se ja Nelli oli ihan purjeessa herkullisesta tuoksusta. Keitin liemet se sai ruuan sekaan.

Rientojen päälle koirat sai juosta lietsun koirapuistossa. Tai Lasse ja Nelli taisi juosta eniten. Pipsakin sattui hetkeksi puistoon.

Sunnuntai jatkui koiramaisissa merkeissä Gigantilla. Treenaajia olikin aika paljon! Corgeja oli melkein tusina. Yksi shelttikin oli tullut tokoilemaan. :) Yhdessä otettiin pujottelu seuraamista, paikallaanmakuu ja luoksetulo kujalla. Paikallaanmakuu meni muuten hyvin, mutta juuri kun olin tulossa Nellin luo, se nousi. Harmi! No ei muutakuin uusi makuu päälle. Treeneissä ei ollut oikeastaan mitään kummempaa. Nelli selvästi ihastui yhteen Malamuuttiin, joka oli leikinnyt kuulemma toisen collien kanssa. Nellin mielestä se oli ihan Ukon näköinen. ;) (mökkikaveri Ukon, amerikanakita)