Eilen käytiin porukalla lenkillä. Mukana olivat Erika ja Arska sekä Nelli, mä ja Pipsa. :) Oli mukava lenkki. Käytiin montuilla leikityttämässä koiria. Pipsalla ja Nellillä oli taas huisin hauskaa. Juoksivat minkä jaksoivat. Ei olla pitkään aikaan nähtykään Pipsutinta, joten taisi olla aika ikävä. Nelli on niin ihana, kun se ei välitä, vaikka Pipsa kuinka hyppii päälle ja hakee leikkimään. Ne on kyllä hyviä kavereita. :)

No, tänään menin tokoilemaan Nelssonin kanssa. Sen verran on laiskuutta ollut ilmassa, että on aika ryhdistäytyä..Alkuun otettiin heti pieni, muutaman askeleen seuraaminen. Ihan ok. Katse pysyi mussa, vaikkakin Nelli oli liian kaukana musta. Toistin liikettä n. 3-4 kertaa. Osa oli tosi hyviä, mutta osa taas haahuilua..huoh. Päätin lopettaa siihen, ettei ihan menis överiksi koko treenit. Otettiin vauhtiluoksetuloa, jee, vauhtia oli! :)) Liikkeestä pysähtymistä otin ilman seuraamis osiota, eli pysäytin vain Nellin yhtäkkiä. Toimi hyvin. Ainoastaan se tökki, kun tulin Nellin viereen, ja se ei maltannut odottaa millään istu-käskyä, vaan istui omatoimisesti. No, treenattiin sitten ihan sitä osiota vain, ja kyllä se sieltä iskostui vihdoin päähän. Kaukoissa onnistuttiin hirmu hyvin! Palkkaus lelulla taakse. Kokeilin myös kaukot, niin että Nelli on aluksi maassa, ihan vaihtelun vuoksi. Loppukevennykseksi temppuja. Jalkojen välistä pujottelua ja pyörimistä. ;) Sivulle tuloja otettiin myös muutama, joista Nelli innostuikin kivasti.

Ihan mukavat treenit kokonaisuudessaa, lukuunottamatta S-E-U-R-A-A-M-I-S-T-A. Inhoan jo koko sanaa. Ei vaiskaan. ;)) Treeniä se vain kaipaa, ja mun innostusta. Mutta nyt Nelli pitää päätään mun polvella, se tietää, että on ruoka-aika. Joten eiköhän oteta sapuskat esiin. :)