Lauantai alkoi kivoissa merkeissä kun Taina ja Tainan veljen tyttö Karoliina tulivat hakemaan mut ja Rosan mukaansa koiranäyttelyyn. Kyseessähän oli siis Tampereen Kansainvälinen näyttely. Oli kyllä taas mukava katsella erilaisien ja erinäköisien koirien menoa. Näitä rotuja käytiin mm. seuraamassa: collie pk, bordercollie, shetlanninlammaskoira ja belgit. Sitten aina välillä pysähdeltiin ihastelemaan muitakin koiruuksia. Samana päivänä oli myös Ukko-koiria eli amerikanakitoita. (Ukko on Nellin mökkikaveri) On ne vaan niin komeita koiria, aika hurjia toisaalta. Sellanen napsasis jonkun pikkukoiran tosta noin vaan suuhunsa..Hui! ;) Colliet ne tais edelleen olla edustavimpia. Ne on niin luonnollisia, eikä niitä tarvitse yhtään kiskoa näyttelyhihnassa kun niitä juoksuttaa ympäri kehää. Bortsuilla yllätyinkin siitä, kuinka niitä pidetään niin tiukasti hihnassa. Tavallaan pakotetaan juoksemaan, vaikka sitä vauhtia löytyisi varmasti muutenkin.

Tarttuihan tuolta jotakin mukaankin..Näyttelyissähän yleensä myydään paljon kaikkea ihanaa koiratavaraa. Leluihin en tälläkertaa sortunut, kun niitä muutenkin löytyy aika paljon, ja ne eivät Nellin käytössä rikki mene. Sen sijaan kaikki luut ja herkut kyllä kuluvat ja maistuvat. Pari sonnin sutia ja keuhkon paloja ostin. Niillä saa nyt sitten muutaman päivän herkutella. Niin siis Nelli saa. :))

Eilen tehtiin kunnon lenkki ja tokoiltiinkin vähän. Vielä ei Gigantti-treeneihin menty juoksujen takia. Mutta pääsiäisen jälkeen taas aloitetaan kunnolla treenaamaan. :)

Aluksi otin noutoa. Nelli oli tosi täpinöissään, kun otin kapulan esille. Näyttää olevan yksi lempi liikkeistä. Tehtiin muutama pitämisharjoitus. Perfetto! Otin myös ihan kunnon noudon. Nelli lähtee innokkaasti hakemaan kapulaa, mutta takaisin sen tuo vähän laiskasti. Muuten ok. Otettiin myös kaukoja. Hyvinhän nekin luonnistuivat. Palkkasin frisbeellä taakse. Tavattiin myös lenkillä leikattu uros labbis. Se ja Nelli laittoivat heti leikiksi ja päästettiin kumpikin koiruus irti leikkimään. Kiva. :)

Tässä vähän kuvia:

1383060.jpg

1383065.jpg

"Kyllä mä täältä tuun hei"

1383082.jpg

1383086.jpg

"Mulla on aika nätti kuono"

1383089.jpg

"Sano jo se kiitos, sano!"

1383092.jpg

1383095.jpg

Hyökkäys..

1383096.jpg

1383098.jpg

"hui, mitens mä tänne jouduin..?"

1383100.jpg

"Täältä on kyllä aika hulppeet näkymät."