Taina haki mut ja Nellin lauantaina Siuroon kyläilemään. Nelli ja Lasse aloittivat tapansa mukaan heti leikkimisen. :) Lähdettiinkin heti pitkälle metsälenkille. Mä oon kyllä hirveen kateellinen niistä ihanista lenkkimaastoista. On metsää ja peltoa..Koirat nauttivat, ja niin mekin. Ahkerina koirahharrastajina alettiin lenkin jälkeen tokoilemaan. Otin Nellille alkuun tokohypyn. No kappas, sehän hyppäs kuin mikäkin kenguru heti ekalla käskyllä. Hyvä! Otin vielä pari toistoa, perfect. Sitten yhteinen paikallaanmakuu Fadon kanssa, 2 min. Taina oli piilossa ja mä ihan näkyvillä. Kummatkin pysyivät nätisti paikallaan. On meillä pätevät koirat, ja omistajat! Mä otin vielä pätkän seuraamista ja pari liikkeestä pysähtymistä. Nelli ennakoi pysähtymisessä ja istui ennenkuin käskin. Nooh, ei tuosta paljon kokeessa mene pisteitä jos se sattuu niin tekemään..Mutta toivotaan ettei niin kuitenkaan käy.

Treenien jälkeen istuttiin vielä teekupposten ja jätskin äären ja rupateltiin niitä näitä. Oli kiva nähdä kummitätiä ja koiria. Ja nähtiin me Karppakin vilaukselta :).

Tänään käväistiin Gigantti tokoissa. Oltiinkin kaksistaan Nalle sheltin ja Nallen omistajan kanssa. Yhteinen paikallaanmakuu otettiin ja vähän seuraamisia. Puolet ajasta meni taas jutellessa, mistäs muustakaan kuin koirista. :)