Tokokokeet lähestyvät uhkaaavasti..Ollaan treenattu ahkerasti. Eilen käytiin Tarjan ja Neeran kanssa lentsussa tokoilemassa. Otettiin kummallekin koiralle makuu. Hyvin meni, Nelli tuijotti kokoajan, ja oli hyvin varma. Sen jälkeen siirryttiin venerannan viereiselle kentälle. Otin heti toisen makuun, josta Nelli sitten nousi. Tarja treenasi tarkoituksella vieressä luoksetuloa, ja Nelli häkeltyi eikä pysynyt paikallaan. Kokeiltiin heti uudestaan ja se menikin jo mainiosti. Otettiin vähän seuraamista neliönä ja muutama käännös. Pysähdyksiä ja parit kaukot. Muutama päivä sitten otin myös monta liikettä peräkkäin (koemaisesti) ilman namia. hyvin pysyi Nellin motivaatio, itseasiassa yllättävän hyvin verrattuna siihen mitä kuvittelin. Lopuksi lihapullia palkaksi. :)

Treenien jälkeen käytiin metsälenkillä. Nelli ja Neera uskaltautuivat vähän kahlailemaan vedessä. Siitä saikin virtaa ja kunnon hepulijuoksut. Kyllä oli Nelli väsynyt..Kiitos seurasta!

Tänään ollaan oltu Aino-siskolla kyläilemässä. Nelli on saanut juosta pallon perässä, kun Niilo on sitä innokkaasti heitellyt:

1461102.jpg

1461104.jpg