Sunnuntai aamupäivällä suunnattiin Nellin kanssa Niihamaan. Karilla ja Lacella oli avoimenluokan tokokoe ja menimme sitä seuraamaan. Luulinkin, että paikalla olisi paljon paljon enemmän porukkaa, mutta ei siellä ollut paljon enempää, kuin missään muussakaan kokeessa. Tuo koehan oli Levekin ja TamSkin ystävyysottelu. Niin no, tulihan siinä mieleen, että miksi hitossa en sinne ilmoittautunut, mutta eihän me olla kummankaan seuran jäseniä. Ja ehkä nyt tekee PIENI tauko ihan terää. Treenaillaan seuraamista leikin varjolla ja yritetään pitää toko muutenkin mailman parhaimpana asiana. Ei mitään virallisia jäykkiä juttuja. Vaan kivoja liikkeitä, kuten ruutua, noutoa, kaukoja, makuuta jne. Jospa se meidänkin koeonni sitten iskisi. :) Vaikka kuulin mä eilen, että joku oli käynyt jonkun luokan yli kaksikymmentä kertaa, ennekuin oli ykköseen yltänyt! On siinä kyllä ollut sisukas ohjaaja, jolle nostan hattua! :)

Kokeen jälkeen tehtiin pieni lenkki rantaa pitkin. Koirat pulahtivat uimaan ja juoksivat tapansa mukaan hulluina. Sen jälkeen mäkkäriin (minnes muuallekkaan? ;)). Tainan & Fadon kanssa mentiin vielä tokoilemaan Lietsun koulun urheilukentälle. Me otettiin nouto, ruutu ja leikki seuraamista. Kaikki oli ihan hyviä. Noudossa Nelli tuo kapulan liian kauas, jota täytyy hioa. Ruutu oli kiva. Ja seuraamisestä jäi mulle pitkästä aikaa hyvä fiilis. ;) Fadon ja Tainan seuraaminen on jotain niin hienoa! Ja kaukot myös. :)

Treenien päälle uitettiin koirat vielä Halkoniemessä. Nelli uikin ihan kunnolla, kun menin sitä veteen auttamaan. Nelli oli ihan tajuttoman väsynyt illalla, eikä aamullakaan olisi viitsinyt lenkille lähteä. Se jaksaa kyllä painaa kaikissa touhuissa, mutta silloin kun saa rentoutua niin sitten ollaan ihan iisisti. On tuo kyllä oikea energiapakkaus. Ei voi kukaan väittää, että se laiska olisi, ehei!!

Alla vielä Tainan ottamia kuvia! (Taina Rinne) Kiitos!

1690377.jpg

1690379.jpg