Ollaan oltu koko viime viikko mökkeilemässä Juupiksella. Ilmat eivät kovin suosineet meitä; tuulitakki säätä oli koko alku viikko ja yhtenä päivänä ukkosti tosi rajusti ja tuli rakeita taivaan täydeltä. Loppu viikosta parani kuitenkin, ja eilen oli mahtava päivä!

Nelli on elänyt kyllä oikeata koiranelämää. Ukon, Paulan ja Timon kanssa käytiin joka päivä metsälenkillä. Ja hiekkakuopillakin käytiin, jossa koirat sai juoksuhepuleita ja Nelli haki keppiä alhaalta kuopasta ja toi takaisin. Hyvää lihastreeniä! Sissikin saatiin kerran lenkkiseuraksi. Sissi juoksuttaa kaikkia, ja on selvästi ryhmän viihdyttäjä. Wauhtia ja waarallisia tilanteita. ;) Kyllä Nellikin heltyi muutaman kerran Ukon kanssa juoksuun. On ne vaan niin hauska pari. Niin erilaiset koirat, mutta hyvin niillä yhteispeli pelittää. :)

Kokeiltiin Nellin kanssa myös pyöräilyä metsätiellä, joka sujuu jo paremmin kuin viime kerralla. Nellukka ei hauku enää niin paljon, ymmärtää kai, ettei se pyörä siitä mihinkään katoa. Tosin kyllä se vielä paimentaa kokoajan vierellä, saa olla varovainen, ettei aja tassujen päältä. Uimassa Nelli kävi myös pari kertaa. Yhdellä kerralla saimme katsojankin. Eräs australianpaimenkoira ? tuli katselemaan kun Nelli haki keppiä vedestä. Siinä se tönötti mättäällä ja tuijotteli meitä häntä heiluen, kunnes omistaja huusi sen kotiin.

Muuten ollaan sitten löhöilty ja oltu pihalla. Einokin oli muutaman päivän seuranamme ja pelailtiin sitten yhdessä sulkapalloa sun muuta. Nelli tietysti innokkaana mukana. Haki aina sulkkiksen puskasta tai ojasta, kun se sinne lensi. Ja sai välillä päähänsäkkin mailasta, kun Eino välillä huitaisi vahingossa sitä. ;)

Tokot on jääneet vähälle. Ei ole Nelli jaksanut tehdä mitään (enkä mäkään) lenkityksien jälkeen. Eilen käytiin tosin marketin pihassa tekemässä minuutin makuu. Olin selin Nelliin. Hyvin sujui. Nyt voi alkaa jo enemmänkin ottamaan makuita, joissa olen selin. Täytyy vaan aina olla joku katsomassa ettei hurtta karkaa. ;)

1730282.jpg

Ukko :)

1730284.jpg

wauhtia ja waarallisia tilanteita olla pitää!

1730287.jpg

1730288.jpg

Ukko vaanii tyttöystävää