Kyllä se aurinko risukasaankin paistaa...Tokoiltiin tänään Nellukan kanssa ykköstulos pistein 179!! Ja oltiin kaikenlisäksi luokan toisia. Mahtava fiilis oli jo kokeessa saatikka nyt! Mun hyvä ja iloinen olemus vaikuttaa ihan hirveästi Nelliin. Vaikka ihan kaikki sivulletulot ja pikkuhienosäädöt ei menneet putkeen niin mä yritin kehua koiraa ja tsempata sitä seuraavaan liikkeeseen. Ei se ole tehnyt mitään väärin, mä olen mokannut, jos meillä ei mene putkeen. Koira yrittää aina parhaansa, vika on melkein aina omistajassa.

Mutta joo, kelvollista menoa kaikenkaikkiaan ja mikään liike ei mennyt ihan täysin plörinäksi. Tyytyvinen olen tulokseen ja viimeistä tarvittavaa ykköstä TK1:seen lähdetään metsästämään tämän vuoden puolella..Toivotaan, että se sieltä tulee. :) Tässä pisteet:

Luoksepäästävyys 10, hieman katseli taakse, eikä kovjn reagoinut tuomarin rapsutteluihin. Hampaatkin katottiin eikä siinä ongelmaa.

Paikallaanmakuu 10, Hieno makuu. Lopussa sivulle istumisessa jouduin käskyttämään kaksi kertaa, mutta tuomari ei onneksi huomannut. ;)

Seuraaminen kytkettynä 8, paikka oli hyvä, kontakti hajoili vähän ja seuraaminen ei ollut mitään hirvittävän intensiivistä, mutta hyvää koeseuraamista kuitenkin.

Seuraaminen taluttimetta 8, samanlaista kuin hihnankin kanssa.

Luoksetulo 9, reipas, kiva vauhti, mutta istui sivulle tosi vinoon, josta putos yks pojo.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5, en muista miksi puolikas piste lähti, olisko ollu huono sivulle tulo tai joku vastaava. Pysähtyminen itsessään oli nopea ja hyvä.

Estehyppy 10,  Jes jes. Ei tästä kummempaa kommentoitavaa.

Kokonaisvaikutus 9, seuraamiset saisivat olla kuulemma intensiivisempiä, muuten ei mitään kummempaa huomautettavaa.

Oli kiva tuomari, ei pölötellyt kummempia liikkeitten välissä (niinkuin eräät tekevät ;)). Antoi reilusti pisteitä, ei kuitenkaan mun mielestä ollut mikään liian löysä. Kiitos tsempityksistä kaikille! Tainalle erityiskiitos meidän valmentamisesta, ei oltaisi edelleenkään tässä ilman sun apua. :)

1888152.jpg

(Onnellinen ja väsynyt Nelli nukkuu sikeästi. Lacen kanssa oli kiva juosta metsässä palkaksi hienon suorituksen jälkeen.)