Viime päivinä ollaan Nellin kanssa ahkerasti lenkkeilty. Varsinkin iltaisin tehdään pitempiä lenkkejä, sillä itselläni on silloin paremmin aikaa ja raskaan päivän jälkeen on kiva zombailla raikkaassa ja pimeässä säässä. :) Rosakin tuli maanantaina meidän kanssa pitkästä aikaa lenkille. Nelli oli onnessaan kun lenkille lähtiessä sanoinkin sille: "Mennään Roosaa katsomaan." Tunnistaan hyvin Rosan nimen ja osaisi varmasti juosta meiltä kotoa suoraan Rosalle. :)

Tokoilut meillä edelleenkin vähän jäässä. Aika ja energia ei tunnu riittävän tottisteluun. Eikä huonolla fiiliksellä viitsi treenatakaan. Jotain pientä ollaan kuitenkin tehty. Tunnaria yhdellä kapulalla ollaan treenattu, mikä sujuu mainiosti. Nellillä on vaan aina hirveä ruohotuppo suussa, kun sen nakkaa kapulan. Yritän aina laittaa sen päälle ruohoa, jotta koira joutuu käyttämään enemmän nenua kapulaa etsiessään. Kohta voisinkin alkaa treenaamaan sitä kahdella kapulallakin. Paikallaanmakuu ollaan pariin otteeseen otettu, joka sujuu edelleen hyvin. Selin on ok myös. Liikkeestä istumista ollaan harjoiteltu hieman huonolla aikaansaannoksella. Se ei tunnu luonnistuvan oikein, koska en ole istumista kovin vahvistellut Nellin kanssa. Ainakaan samallalailla kuten maahanmenoa. Nouto menee meillä jo aika hyvin, mihin olen tyytyväinen. :) Ei viitsisi enää alokkaaseen mennä, mutta täytyyhän se ykkönen vielä hakea. Sitten jo kipin kapin avoilemaan. :) Ja toivottavasti BH-kokeeseenkin..Sunnuntaina taas kimppatokot, joten niistä sitten kirjoitan tänne jotakin.

P.S ulkoasu on hetkellisesti muuttunut, sillä edellinen pohja ei näytä jostakin syystä oikean puolen linkkejä ja laatikoita.

Kuvia peltolenkiltä:

2027487.jpg

Lassie :)

2027506.jpg

2027524.jpg