Joulu meni hyvin. :) Nelli on herkutellut jouluruuilla ja ottanut joulunpyhät ihan rennosti. Lahjojakin se sai muutaman.

2185948.jpg

Treenattu ollaan tiheään tahtiin. Lenkeillä aina jotain pientä naksuttelua, sivulletuloa, vauhtiluoksareita yms. Jouluaatto-aamunakin kävästiin Rosan kanssa pyykkirannalla vähän tokottelemassa. Treenattiin ruutua, kaukoja, luoksareita ja lyhyitä seuruupätkiä. Nellillä oli tosi hyvä vire. :)

Tänään tultiin Tainan, Fadon ja Lacen luota Aromäestä. Vietettiin pari päivää landella lenkkeillen ja puuhaillen kaikkea kivaa. Nellillä ja Lassella oli huisin hauskaa, kun saivat juosta pihaa ympäri. Käytiin myös yksi peltolenkki pirteässä pakkasilmassa. Törmättiin oikein metsästäjään, joka bongaili peuroja ja susia :o. Vähän alko jalka vipattamaan kohti kotia, kun kuultiin susien jolkottaneen Jumesniemen halki. Sitä alkoi näkemään jos jonkinlaista elukkaa tuollaisten uutisten jälkeen. ;) Onneksi selvittiin hengissä lenkiltä, eikä pihassa ollut kuin puinen ilves toljottelemassa meitä.

Nellin kanssa saatiin hyviä vinkkejä ruudun treenaamiseen Tainalta. Ollaan treenattu sitä jo pitkän aikaa samalla lailla ja nyt täytyis vähän saada ko. liikettä eteenpäin. Tehtiin pari tokohyppyäkin + vauhtiluoksari, jotka oli tosi hyviä. :)

(border)collie poweria

2185984.jpg

2185990.jpg

Bestikset

2185994.jpg