Meillä on Nellin kanssa ollut touhun täyteinen viikko. :) Ollaan liidelty, tokoiltu ja pentujakin ollaan käyty katsomassa, tai mä olen käynyt katsomassa.

Tiistai-iltana oli Pirkkalassa Navetalla TamSKin agility harjoituskisat. Veera sai mut innostumaan moisesta ja mehän oltiin heti valmiita. Suoritettiin elämämme ensimmäinen möllirata. Kummallekin ensimmäinen kerta. :)) Rata oli kiva, sieltä löytyi paljon hyppyjä, puomi, A-este, kaksi putkea, pituus? ja pussi. Itse suoritus ei ihan nappiin mennyt, putkeen kyllä, Nelli suoritti kummatkin putket hyvin. ;) Alussa oli hyppy ja mä taisin jättää Nellin liian lähelle estettä tai väärään asentoon ja se sitten törmäsi esteeseen. Ihan tarkkaan en tilannetta katsonut, mutta kyllä se törmäykseltä näytti kun kolahti niin lujaa ja rima lensi. Nelli ei rimojen tiputtelija ole ikinä ollut, mutta kerta se on ensimmäinenkin. Nooh, se ei sitten suostunut tuon ekan kömmähdyksen jälkeen hyppäämään ainuttakaan hyppyä, tylsää..Herkkä koira. Kaikki muut esteet meni ihan mainiosti ja sai kunnon narupallo palkan päälle. Agilityssähän koira tulee palkata vaikka se ei oikein tekisikään, kaikki mokat on ohjaajan mokia niinkuin tässäkin tapauksessa. Iloisin mielin siis radalta poistuimme. :) Ekaksi kisaksi meni ihan jees, mun moka oli totaalisesti toi hyppyhomma ja sen saa onneksi korjattua treenillä.

Eilen aamupäivästä lähdettiin Rosan kanssa koirakaveri Eijalle. Aikoinaan tehtiin pitkiä lenkkejä yhdessä Eijan ja Epelin kanssa, mutta nyttemin asutaan vähän pidemmän välimatkan päässä, eikä olla tapailtu niin usein. Saatiin kuitenkin tietää että Eijan chihuahualla on pennut ja tietysti mentiin heti niitä katsomaan. Oli ihanaa pitkästä aikaa nähdä koiranpentuja. Tai toisaalta tuolla keikalla nousi taas hirveä kuume..Sitä kuumetta kutsutaan koirakuumeeksi :) Tosi suloisia pennut kyllä olivat, Miina ja Manu nimeltään. Tässä todistusaineistoa (vasemmalla Manu, oikealla Miina):

Kuvat Rosa Pulkkinen

2201529.jpg

2201548.jpg

Tänään oli collieporukan treenit Nokialla Hannan hallilla. Näillä pakkasilla on ihanaa treenata lämpöisessä hallissa. Otettiin alkuun ihan perus tokojuttuja. Seuraamista ringissä, ohittelua ja luoksareita. Agia otettiin myös. Nellin kanssa treenattiin putkea, keppejä, hyppyä, rengasta ja A-estettä. Keppejä tehtiin kuudella kepukalla. Nelli tekee tosi hyvin. :) Otettiin pari kertaa niin että olin selkä menosuuntaan päin ohjaten ja sitten muutama kerta nokka samaan suuntaan kuin Nellillä. Nämä menee jo tosi hyvin. Namipalkka sopii paremmin kuin lelupalkka. Jos käytän lelua niin se vaan hosuu, mutta namilla jaksaa keskittyä hyvin. Hypyt meni myös hyvin. Otettiin tuon tiistain takia eka rimat medikorkeuksilla ja sitten nostettiin jo kuuteenkympiin. Ei Nelli ainakaan arastellut, pari kertaa yritti alikin luikahtaa. ;) A-este meni ihan ok. Alkuun vähän jännitti kun tuo A-este liukuu vähän enemmän kuin muiden seurojen Aat.Muuten meni ihan reippaasti. Rengasta otettiin medi/mini korkeudella. Tässä Nelli yrittää päästä renkaan sivusta läpi, höh. Tai se tekee sen vain silloin kun ohjaan sitä vierestä. Jos menen esteen toiselle puolelle houkuttelemaan niin silloin se menee reippaasti. Treeniä treeniä..Putket sujui samaan vanhaan malliin hyvin. :) Oli kivaa treenailla pitkästä aikaa hallilla..Ja tuo halli onkin varattu meidän porukalle joka lauantaiksi. Jee :)