Tällä viikolla ollaan taas tokoteltu jonkin verran. Sunnuntaina treenattiin pitkästä aikaa Länsi-Tampereen tokoilija porukalla Gigantin pihassa. Nellin kanssa tehtiin aika lailla kaikkea mahdollista. :) Aluksi p.makuu, joka oli onnistunut. "Namiseuruut" oli vähän löysiä, eikä kovin tiiviitä. Lelun kanssa seuraamiset meni hyvin ja innokkaasti. Täytyy varmaankin lopettaa toi "tönkkö seuraaminen" silloin kun porukalla treenataan. Täytyy treenata sitä vaan erittäin hyvässä viretilassa, vaikka sitten aina ihan treenien alkuun.

Tehtiin myös ruutua. Pallo oli valmiiksi laitettu ruutuun. Ruudun paikka löytyi hyvin, mutta vauhti oli jälleen hukassa. :(( Nelli on vähän ollut hämillään kun ruutua ei treenatakaan enää samalla lailla. Toivotaan nyt että se vauhti sieltä palailee.

Tehtiin myös muutama luoksetulo. Ensin vauhtina, niin että koirasta pidettiin kiinni ja sen jälkeen koemainen kujalla. Kummatkin meni oikein hyvin. :)

Loppuun treenattiin myös muutaman kerran noutoa. Aluksi luovutusta ja sen jälkeen ihan kokonainen liike luovutuksineen ja sivulletuloineen. Se onnistuikin hyvin. Toi kapulan riittävän lähelle ja sivulle menokin oli nätti. Lähti vauhdilla kapulalle ja ravasi tapansa mukaan takaisin (mistä jotkut tuomarit saattaa rokottaa). Tehtiin vielä lopuksi vauhtinouto niin että houkuttelin pallon kanssa sitä tuomaan kapulaa. Lähti aluksi tosi innokkaasti mutta kun läheni mua niin vauhti hiipui. Kapulaa ei irrottanut ennenkuin käskystä. ;) Se rakastaa puukapulaa, ei päästäisi millään irti, eikä lähde edes pallon kanssa leikkimään jos mulla on kapula kädessä. Ainakaan ei ole motivaatio-ongelmia. :))

Tokoilujen lisäksi ei paljon muuta tehty. Mulla on ollut vähän kiire viikko, ja on edelleen..Eilen illalla Nelli tuli kyllä oikein pyytämään että nyt hei jotain toimintaa mamma. Jos ei pariin päivään saa aktivointia niin alkaa jo tylsistyttään. Tuli tässä kirjoitellessa mieleen, ettei olla liikkeestä pysähdyksiäkään treenattu (paisti istumista) ties kuinka moneen kuukauteen. Ne on ollut niin hyvässä jamassa ettei ole tarvinnut kauheasti treenata, mutta kyllä nyt jo täytyy ryhdistäytyä..Maaliskuussa startataan mitä luultavimmin vielä alokkaassa ja koitetaan se TK1 sieltä. Jos nyt mahdutaan kokeeseen. Toivotaan!