Tänään kisattiin aurinkoisessa säässä Kangasalla. Aamulla pakkasta oli aika reippaasti, mutta myöhemmin alkoi lämmetä ja aurinko paistoi koko kokeen ajan. Nyt voi ihan kirjaimellisesti sanoa, että kyllä se aurinko risukasaankin paistaa. Sää oli mahtava ja niin oli Nellikin! :) Pottina oli 189p, kunniapalkinto, TK1 ja sijoitus 4/22. Tuomarina toimi Aino Juhantalo-Kakkola.

Luoksepäästävyys 10

Paikallaan makuu 10 Nelli oli kyllä todella epävarma..Mä olin ihan varma, että se nousee. Otti häiriötä paljon, vierestä lähti kaksi koiraa omistajan luo ja muutenkin juuri sillä hetkellä tuntui kisapaikka olevan aika levoton. Viereisessä kehässä oli menossa AVO-luokka ja sekin oli häiriönä. Mutta hienosti likka pysyi!

Seuraaminen kytkettynä 8 Hihna vähän häiritsi Nelliä ja kontakti katoili välillä, tuomarin mielestä seurasi liian kaukana. Käännökset ja perusasennot ok.

Seuraaminen taluttimetta 8½ Tämä oli jo selvästi parempaa kuin hihnan kanssa. Kontakti taas välillä katosi ja seurasi hiukkasen liian kaukana. Muuten oivaa seurausta.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 Tää oli täydellinen :)

Luoksetulo 10 Oikein ripeä ja sivulletulokin oli hyvä. Tai musta se oli hiukkasen liian vino, mutta ei sitten kai ollut. :)

Seisominen seuraamisen yhteydessä 10 Ei tässäkään mitään ihmeempiä, oli loistava!!

Estehyppy 10 Nelli oli jo vähän väsy, mutta hyvin jaksoi hypätä ja pysähtyi esteen taaksekin hyvin.

Kokonaisvaikutus 9 Tuomari kehui koiraa ihanaksi ja käski nauttia elosta sen kanssa :) Yhdeksikkö seurausten takia, ne olisivat saaneet olla vähän tiiviimpiä.

Oli mukava päivä kerrassaan. :) Kiitos kavereille kannustuksesta! Tainalle erityiskiitos hyvästä koutsauksesta ja yleensäkin tuesta, ilman sua ei oltais tällasissa tuloksissa! Nyt on kiva alkaa treenata AVO-juttuja ja pian jo kisata taas. Motivaatio kyllä nousi taas huimasti.. :)