Viime vklp meni aika lunkisti. :) Mulla ei ollut pitkästä aikaa mitään ohjelmaa sovittuna, koska koeviikko taas koulussa. Osa viikonlopusta meni siis lueskellessa, mutta toki nyt muutakin ehdittiin tehdä.

Lauantaina käppäiltiin Kalkkuun siskon pikkupoikia moikkailemaan. Matkaa tuli 8 km, autolla tultiin takaisin. Nelli käveli tosi nätisti koko matkan. Alussa meinasi tehdä pakit, kun tajusi että käveltäisiin vilkasta Myllypurontietä. Se ei jostain syystä tykkää siitä tiestä. Mutta lopun matkaa käveli hyvin. Pikkupojat taas olivat tietysti iloisia kun tultiin niitä viihdyttämään. Niilo halusi "työntää" lenkillä Nelliä, eli siis suomeksi sanottuna taluttaa. ;)

Eilen oltiin Tainan ja koirien kanssa tullin nurtsilla tokoilemassa. Saatiin jälleen paljon uusia vinkkejä tokotteluun! Ruutua aletaan nyt treenaamaan kosketusalustalla. Alustaa kokeiltiin ensimmäistä kertaa vasta eilen. Ja nyt jatkuu sen treenaus ennekun aletaan yhdisteleen sitä ruutuun. Tunnaria aletaan varmaankin tekeen namien kanssa. Eli ripottelemalla kapulan eteen nameja, jotta Nellin nenä avautuu. Mitään viettiähän ei sillä tarvi hillitä, mutta nenuun tarvis lisää poweria. ;) Kaukoissa on hieman hitautta istumasta maahanmenossa. Nelli teputtaa maahan, ja päädyttiin Tainan kanssa, että jos teputuksen haluaa pois niin pitää opettaa koiralle maahanmeno niin, että se nostaa takapuoltaankin. Näin saa sen maahanmenon enempi hissinä. Päädyin pohdiskelun jälkeen, että lähden sitä sille opettamaan, koska toko on pilkun viilausta. Ja kun se kerran sitä on niin mä opetan sen mukaisesti. Ei jää harmittaan sitten joskus jos kaket on huonot sen vaihdoksen takia.

Tokoilujen jälkeen käväistiin vielä Pirkkahallin pihassa käyskentelemässä. Siellä oli hevosmessut meneillään ja kierrettiin koissujen kanssa pihassa hepoja katsomassa. Nelli suhtautui jälleen ihan ok hevosiin. Vähän kaula pidentyi kun näki hepat mutta ei mitenkään arkaillut tai mitään. Lace ja Nelli teki vielä p.makuun. Kävin piilossa ja meni hyvin. Nyt voin piakkoin alkaa siirtyä jo ulos tekeen kunnolla piilomakuuta. Sisällä menee hyvin. Fado teki vielä hienon ja pitkän piilomakuun loppuun. Siinä on kyllä hieno esimerkki millanen paikallaan makuun pitäisi olla. :)