Vietettiin viikonloppu Nellin kanssa Tainan, Fadon ja Lacen luona. :) Tainalla oli la-su tokokoulutusohjaajakurssi ja mä hoidin Farkkua ja Lassea kurssin ajan. Meillä meni oikein hyvin. Käytiin pelto - ja metsälenkeillä ja temppuiltiin vähän. Tytöt jälleen juoksivat tuhatta ja sataa, Fado puolestaan meni omia polkujaan mutta välillä intoutui likkojenkin menoon ja juoksi mukana. Lauantai-iltana oli Takkujen talvekauden päätösjuhlat + vuosikokous, jonne pääsi Tainan mukana. Paikanpäällä oli vaikka minkämoista herkkua ja ihmiset oli varustautuneet aurinkovarjoilla, aurinkolaseilla, aurinkotuoleilla ja vilteillä teeman mukaan. ;))

Lauantai-iltana tokoiltiin/temppuiltiin vähän sisällä, Tainakin oli mukana. Nellillä metallin pito, puukapulaa ja tunnaria. Metallia pitää jo hyvin, aloitin kuitenkin aluksi ihan vaan kapulan kosketuksella. Ja sitten naksuteltiin suussa pitämistä. Sen jälkeen vielä vähän noudon luovutusta puukapulalla. Hyvin sujui, oli tiivis. :) Tunnaria tehtiin laudalla (saatiin kotiinkin lainaksi yksi lauta Tainalta!!). Hyvin Nelli kyllä nuuskuttelee, vaikka mä en ollenkaan uskonut, että se tekee töitä nenän kanssa. Luulin, että se vaan ottaa minkä ekaksi näkee. Jokusen kerran yritti tarttua muihin kapuloihin, mutta ne ei irronutkaan laudasta. Saatiin kuitenkin muutama oikeinkin onnistunut suoritus, missä Nelli haisteli nätisti kaikki läpi ja otti oman. :) Aikas taitava koira!

Tunnaria tehtiin myös sunnuntaina päivällä, Fado ja Lasse katselivat vieressä. Nelli koitti nostella parilla ekalla kerralla muita, mutta kolmannella kerralla haisteli ensin ja otti nätisti oman -> järkyttävät bileet! Fado ja Lassekin pomppas pystyyn ja hyppelivät ja haukkuivat yms. Juostiin ympäri taloa ja nakkeja sateli. :)) Heh, ainakaan palkkauksessa ei ollut puutteita..

Kiitokset vielä Tainalle vieraanvaraisuudesta! Oli mukava viikonloppu. :) Ja tietysti kuvia vielä:

Kaikki kolme eli vasemmalta Nelli, Fado ja Lace :)