Viime viikonloppu meni Fadoa & Lacea hoidellessa Aromäessä. Otettiin ihan rennosti lenkkeilen, leikkien ja herkutellen. :) Nellillä oli erittäin mukavaa taas juosta Lassen kanssa ja olikin taas puhki vklp:n jälkeen.

Maanantaina tehtiin pieni lenkki Tiinan ja Pipsan kanssa. Likkojen juoksuleikit jäi vähän lyhyeksi kun Pipsa satutti jalkansa, eikä pystynyt juuri ollenkaan kävelemään. Myöhemmin syyksi selvisi revähdys. Kurjaa :((  Toivottavasti paranee pian.

Tänään tuossa iltasella tehtiin BH-treenit Veeran ja Rekun kanssa. Tehtiin ihan oikea tottis osuus seurauskaaviolla, liikkeestä istumisella, liikkeestä maahanmenolla ja luoksarilla. Loppuun vielä paikallaanmakuu (5min). Kaikki meni hyvin! Nelliin kyllä luotin ihan kympillä, mutta itseäni lähinnä jännitti että kuinka muistan kaikki askeleet seuraamisessa jne. No ihan hyvin muistin. Istuminen oli myös tosi hyvä ja maahanmeno ja sen yhteydessä tehty luoksetulo myös. P.makuu otettiin tietysti selin ja melkein sillä 30askeleen etäisyydellä, Veera touhusi Rekun kanssa samaan aikaan. No problem! Tehtiin vielä pari piilomakuuta lopuksi. Toinen ihan lyhyt ja toinen noin minsa. Kummatkin hienoja. :) Kiitos vielä Veera BH-avusta! ;o)

Torstaina BH-mölli ja reilun viikon päästä avo. Avojutut on melko kunnossa. Hyppy sujuu hyvin, ainoostaan istumisen kanssa on pikku probleema kun Nelli istuu ihan esteen viereen ja sen on vaikee hypätä takasin. Kaukot ok, luoksari ok, nouto ok, pysähdykset ok ja p.makuu vaatii vielä vähän treeniä. Eli ihan jees! Täältä tullaan kisat :))