Kokeesta on hyvin toivuttu. :) Nellin kanssa ollaan tehty vain rentoja lenkkejä (lukuunottamatta tiistaista tokoilua), on pitänyt vähän kiirettä, eikä ole ehtinyt/jaksanut ihan hirveästi panostaa treenaukseen. Nyt olis kyllä taas tarkotus treenata säännöllisesti ja ennenkaikkea suunnitellusti! Nuo treenit tuppaa menemään vähän siihen, että teen paikanpäällä ekstempporee jotain mukavaa ja sitten tärkein juttu aina unohtuu. Eli siis nyt täytyy alkaa suunnittelemaan vähän treenejä.

Tiistaina tokoiltiin urheilukentällä med Rosa. Pakkasin mukaan paljon leluja, jotta ainakin yksi mieluinen revittävä Nellille löytyisi. Ja löytyihän se, nimittäin narupallo! :) Tehtiin ihan aluksi seurauksia. Yritin tehdä nyt vähän pitempää suoraa pätkää ja käännöksiäkin. Täyskäännöksissä tuppaa kontakti hajoamaan, joten näihin täytyy kiinnittää erityistä huomiota. Nelli seurasi kyllä muuten oikein hyvin. :) Tehtiin myös pentuseurausta, jos sitä voi sillä nimellä kutsua. Eli lelulla hetsaten haettiin sitä innokkuutta ja vietikkyyttä. Näitä enemmän!!

Kaukoja tehtiin yhdellä vaihdoksella, koska kokeessa kaukkarit meni aika läskiksi. Luulen kuitenkin, että Nellin motivaatio vaan oli siinä tilanteessa niin nolla, ettei sitä yksinkertaisesti huvittanut tehdä, vaikka tiesi kyllä mitä mä haluan sen tekevän. Mutta noista heti ekan vaihdoksen jälkeen palkkauksista voisi olla apua tähän "ongelmaan". ´

Yksi vauhtiluoksarikin otettiin, josta ei sen enempää mainintaa. Tunnaria koitettiin taas pitkästä aikaa. Laitoin pienen kasan kapuloita maahan ja oman parin metrin päähän niistä. Lähensin omaa aina vähän ja Nelli toi sen aina hienosti. Haukkasin tosin jälleen liian ison palan kun siirsin kapulaa liian lähelle, silloin Nelli nappasikin kasasta toisen kapulan ennenkuin mun silmä vältti. Ja en kyllä tiedä missä mulla viirasi kun en muistanut edes piilottaa omaa minkään ruohon tai hiekan alle. Nooh, ei pidä ottaa niin vakavasti, harrastus tämä vain on! :))

Eilen illalla käytiin Tainan luona landeilemassa. :) Nellillä oli edellisyönä ollut vähän maha sekaisin. Ravasi yöllä sisällä ja pyysikin sitten ulos. Päivän oli kuitenkin ihan nätisti kotona, eikä mahavaiva tuntunut enää jatkuvan. Tainalla sitten huomattiin, että juoksuthan ne likalla on alkamassa. Fado oli ihan tohkeissaan ja ihastunut Nelliin. Ja Nelli Fadoon! :O Nämä kaksi oli kuin rakastavaiset...Piti pitää sitten toista sisällä ja toista ulkona. Nelli tekee juoksuja yleensä ihan viikon parikin, ennekuin ne kunnolla edes alkavat. Mutta nyt sitten tulivat kertaheitolla. Saas nähdä ehtiikö loppua ennen kisaa. Vaikka Nellillä oli vähän muut jutu mielessä niin suostui se silti leikkimään Lacenkin kanssa, välillä vaan piti käydä nuuhkasemassa pusikossa. ;)

Tässä vielä tiistaisia tokokuvia, jotka on Rosa ottanut. :)

1241788542_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241788794_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241788889_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241788944_img-d41d8cd98f00b204e9800998e