Noniin, vihdoin on kesä saanut alkunsa. :)) Hieno viikonloppu on ollut ja Nellistä kyllä huomaa, että se nauttii. Ollaan käyty uimassa ja pitkillä lenkeillä & temppuiltu/tokoiltu. Tokossa ollaan otettu nyt vähän toisenlainen moodi päälle. Ollaan treenattu voittajajuttuja ja lelulla ollaan paljon kikkailtu. Ja tää tyyli on todettu paljon hauskemmaksi :)) Eli ainakin toistaseksi keskitytään vähän erilaisempaan treenaukseen..

Tänään Nelli pääsi uiskentelemaan järveen, vaikkakin juoksut on päällä. Pakko oli kerran viedä, kun näin hienot ilmat on. Pesin kyllä huolellisesti koko koiran uinnin jälkeen, ettei mitään moskaa jäänyt karvoihin. Nyt odotellaan sitten juoksujen loppuun ennenkuin alkaa säännöllinen uiskentelu. Nelli nautti kyllä tosi paljon vedestä. Ihanaa kun se tykkää uida.

1242570989_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen illalla tehtiin muutamia tokojuttuja. Aluksi vähän ruutua, jota ollaan treenattu viimeksi varmaan pari kuukautta sitten. Laitoin lätkän ruutuun ja hienosti löysi paikan. Toistettiin vielä kerran ja se oli myös hieno. Pallo oli palkkana. :) Treenattiin myös voittajan seurausta, jossa liikuin askeleen sivulle. Hienosti Nelli tekee hommia, saa nähdä kuinka nopeasti oppii ilman namikättä. Metskulla tehtiin ensiksi pitoa ja sitten muutama luovutustreeni. Myös yksi kokonainen liike, joka oli hyvä. Ei kolistele, eikä tiputtelekaan. Loppuun vielä merkkiä, jota ei olla vielä ikinä kokeiltukaan. Hyvin Nelli ymmärsi idean.

Tänään otettiin vielä tossa takapihalla tunnaria laudalla, vaikkakin se lauta saattaa olla aika hyödytön. Kaikki omat toi hienosti. :) Merkkiä tehtiin myös, jossa Nelli rupesi tarjoamaan pyörimistä vähän ennen merkkiä. Aika huvittavan näköinen kun se lähtee tötsää kohti ja vähän ennen sitä se pyörähtää kerran ympäri. Teki onneksi myös ilman pyörähdystäkin, josta palkkasin. :)

1242571499_img-d41d8cd98f00b204e9800998e