Huiii, huomenna on suuri päivä, nimittäin SM toko! Vähän kyllä jo jännittää, ensinnäkin se, että osaanko olla oikeaan aikaan oikeassa paikassa, toiseksi unohtuuko jotain tärkeää kotiin, kolmanneksi onko ihan järkyttävä sää, neljänneksi miten Nelli jaksaa... Täytyy yrittää vaan relata, kisahan tuokin on muiden joukossa!

Eilen illalla mentiin tekemään jäljet Kisapirtin metsään Sohvin ja Veeran kanssa. Nelli ja Rekku teki taitavasti makkarajäljet ja Tuisku jäljesti hienosti pitkän jäljen. Sieltä suoraan Etelä-puistoon TamSkin agilitykisoja seuraamaan. Tehtiin pienet tokot yläkentällä. Nellille p.makuuta, vähän seurausta ja kaukoja. Kaukot oli hyviä!! Ei jumittanut ja teki innokkaasti. Seuraus oli hyvää myös käännöksien kera. P.makuu meni päin puuta ekalla yrittämällä. Olin ollut hetken piilossa niin likka nousi istumaan..Mä karjasin lähes niin lujaa kun keuhkoista lähti ja laitoin uusiksi maahan. Tein uuden makuun, jossa olin lyhyen aikaa piilossa, priima. Kyllä nyt vähän harmittaa, että meni tollain nousemaan tässä vaiheessa..Kotkassa tehtiin monia makuita kolmellakin minuutilla ilman mitään ongelmaa. No, ei voi nyt sanoa muutakuin, että Herran haltuun..

Oli kyllä ihan hyvä idea käydä tuolla kisoissa hälinän keskellä. Tekee hyvää huomista ajatellen. Nelli pääsi uimaankin kerran kentän kupeessa, vaikka aallokko vähän häiritsi Neitiä. ;)

Onnea kaikille SM-tokoihin!!