Tokoteltu on, jeeee. :) Motivaatio on kyllä palannut, mutta aina ei saa aikaiseksi lähteä treenailemaan kun mitään viikottaisia sovittuja treenejä ei nyt ole. Toisaalta Nelli tekee paljon paremmin töitä kun ei treenaa niin hirveän usein. Pari kolme kertaa viikossa on aika sopiva. :)

Reilu viikko sitten oli oikeat hyvän mielen treenit Veeran kanssa koulun kentällä. Pitkästä aikaa tokoiltiin kukin omalla vuorollaan ja toinen sitten katseli ja antoi palautetta. Näin sen treenin pitäisikin mennä! Nellin kanssa koitin nyt ruutua niin, että alusta oli ruudun takana ja tämä toimi tosi hyvin. Vauhtia oli ja innostusta myös. :) Lisäksi tehtiin noutoa, seuruuta ja vähän kaukkareita. Nouto hyvä, seuraus ihan jees. En ole siihen vieläkään aivan tyytyväinen, mutta ei se ole lainkaan huonoa. Vähän ehkä tämänkin treenaukseen kaipaisin joitain vnkkejä, jotta pääsisi treenissä eteenpäin. Kaukkareita ollaan otettu ny jo kauan ihan höntsäten (=tää on tätä Tamppereen murretta) eli nami lensi Nellin taakse yhden tai parin vaihdoksen jälkeen, eikä otettu mitään tylsiä perusasentoja yms. Maasta istumaan nousussa Nelli ei nouse ihan tarpeeksi ylös ja tätä täytyy kiinnittää huomiota. Muuten kaukot on oikein innokkaat. :)

Viime to tokoiltiin/lenkkeiltiin Suomensaaressa med Taina, Fado ja Lace. Otettiin ruutua, seuruuta ja luoksaria. Ruutu oli nyt vähän aluksi hakusessa, alustaa ei näkynyt tarpeeksi ruohikosta (en tiedä johtuiko toimimattomuus kuitenkaan alustan näkymättömyydestä) ja Nelli haisteli kovin lähetyksen jälkeen. Toisella yrittämällä kuitenkin jo hiffasi idean. Eli jatkamme nyt tätä tapaa, siihen saakka kunnes se taas lakkaa toimimasta. :D Seurausta lelulla ja namilla, jälleen ihan jees. Täyskäännöksessä vähän hitautta mutta muuten ok. Luoksari on meidän pravuuri. :) Pysähdys on hyvä ja vauhtia on kivasti. Tokottelujen jälkeen tehtiin pieni lenkki, Nelli ja Lace tapansa mukaan ottivat taas ilon irti ja juoksivat kauheella vauhdilla..Nelli on hauska kun se jahtaa Lassea ja aina kun tavoittaa sen niin nappaa hampailla takapäästä kiinni. Näyttää kun ne leikkisi jotain littaa yms. :)

Tällä viikolla myös tokoiltiin Veeran & Rekun kanssa ja saatiin videomatskuakin vähän. Seuraus ja nouto löytyy kuvattuna. Lisään ne tänne kunhan saan ne nettiin. :) Nellillä kaikenkaikkiaan oli hyvät reenit. Pitkästäaikaa tehtiin paikallaanmakuutakin. Olin piilossa ja aika oli about 1 min. Nelli makasi tosi nätisti. Sai palkaksi neuta. :)) Monena iltana ollaan käyty lenkillä myös Julian & Avan kanssa. Nelli ja Ava leikkii edelleen tosi kivasti. Välillä Nelli näyttää pikkupenskalle kaapin paikan, mutta hyvin harvoin tarvii sitä tehdä..Ava ärsyttää Nelliä lähinnä silloin kun koirat on hihnassa. Irti pysyy sopu hyvin. :) Niin ja Rosan kanssa ollaan tietysti tehty lenkkejä. Rosa on kyllä Nellin lemppari! Nelli alkaa vinkumaan ja hyppimään jo kotona kun sanon, että: "mennäänkö Rooosaa katsomaan?". :) Osa innostusta taitaa olla se, että Rosalta saa aina juustoa tai makkaraa ja kissanruokaakin on aina eteisessä. ;)