Lenkkeilty ollaan ahkerasti :) Monena iltana on Nelli ja Ava-sakemanni päässeet leikkimään ja reippailemaan. Tainan&Fadon&Lacen kanssa oltiin viime tiistaina lenkillä Reuharissa, jolloin tytöt pääsivät oikein kunnolla juoksemaan. :) Eilen tokoiltiin ja tehtiin pieni metsälenkki Teivossa med Veera ja Rekku.

Viime viikolla oltiin yksi päivä tokoilemassa pikkuisella lähikentällä leikkipuiston vieressä. Nelli oli pätevä :)) Tehtiin kaikkia mukavia liikkeitä kuten luoksaria, liikkeestä pysäytyksiä, kaukoja ja paikallaanmakuu piilossa. Nelli oli tosi innoissaan ja iloisella päällä. Makuukin onnistui kivasti (olin minuutin piilossa).

Eiliset treenit eivät sitten ihan putkeen menneetkän. Mua Vit***aa seuraus :(((( Se ei vain toimi! En tosin ottanut nyt ollenkaan namikippoa vaan pidin namit taskussa. Mun mielestä Nellin seurauspaikka on liian etäinen ja katsekontaktikin katoilee useaan otteeseen..plaaaaaah. En mä tiedä mitä pitäis tehdä, olenko vaan liian ankara vai onko se seuraus oikeasti niin surkeaa. Vaadinko liikaa Nelliltä? Ehkä se ei yksinkertaisesti pysty toimimaan niin vietikkäästi kuin toivoisin? Onhan se toisaalta niinkin, että ei kaikista koirista vain ole juuri tähän lajiin..Mutta taas kun ajattelee niin onhan meillä ihan hyviäkin ykköstuloksia kisoista, että kyllä Nellistä nyt sentään johonkin on! :) Ehkä nyt vaan alan taas tekemään pentuseurausta lelulla ja muutenkin yritän kehitellä hauskoja treenejä.

Eilen sentään nouto oli ihan perfect :) Tehtiin kaksi toistoa. Ensimmäisellä oli tooosi innokas, mutta sai sitten jonkun hajun nenäänsä juuri ennenkuin oli ottamassa kapulaa ja hidasteli siis hieman. Toisella yrittämällä oli tosi vauhdikas ja juoksikin kapulalle aivan kuin pallolle :) Tokojen jälkeen vielä lenkille harjulle. Ei päästy ennen pimeää kotiin, vaikka kello näytti vasta vähän yli kuutta kotiin tultaessa, kummasti se kellojen siirto vaan vaikuttaa!