Yritin tänne jo viime viikonloppuna kirjoittaa, mutta jostain kumman syystä ei suostunut julkaisemaan.Tai lisäsin kuvia eikä lisännyt niitä ja sitten koko teksti katosi. :( Ei ollut sitten aikaa enempää sen kanssa taistella kun kone oli niin tajuttoman hidas..Viime viikolla käytiin hommaamassa Gigantin avajaistarjouksista uusi läppäri, jolla kirjoittelukin sujuu kätevästi ja NOPEASTI! :)) Kuvia ja lisää tekstiä lisään kun saan kaikki kuvat yms.tälle koneelle.

Nellin treenailu on ollut edelleen aika samanlaista, perustokoa. Viime viikolla tokoiltiin taas Tarjan&Neeran kanssa. Muuten ei olla kimppatreeneissä oltu ollenkaan. Kaikki menee edelleen hyvin, nouto ja ruutu erityisesti. Nouto on nykyään tajuttoman innokas! Palautusjuoksu on todellakin juoksua ja harvoin enää ravia. :) Ruutu on useimmiten vauhdikas ja varma, mutta esim. viime sunnuntaina alkuun Nelli ei taas tajunnut yhtään mitään. Vaati vähän avustusta, ja käväisikin itse hypähtämässä ruudussa ja sitten käskytin. Alustaa olen käyttänyt vaihtelevasti, aika useasti jo jättänyt sen pois koska se aiheuttaa vaan turhaa etsiskelyä..Seurauksesta voin todeta sen verran, että se on nyt sellanen liike, jota en halua treenata yhtään. Viimeksi tänään aamulla koitettiin sitä eikä se luonnistu nyt ollenkaan, mun fiilis huonontui ihan älyttömästi ja Nelli vaistosi sen varmasti musta eikä tehnyt juuri laisinkaan töitä..Tosi harmillista. Mä en vaan saa tuota otusta seuraamaan niinkun mun mielestä hyvän tokokoiran pitäisi ja se ärsyttää mua, enkä tule kuin pahemmalle tuulelle kun sitä yritän treenata. Ratkaisu: älä treenaa. Eli joo jätän nyt seuraamisen totaalisesti pois, kunnes taas on motivaatiota sitä treenailla.

Muuten Nelli on jaksellut ihan hyvin, pientä pulskistumista olen havainnut! Liikunta on jäänyt hiukan pienemmälle (Taina, Lace vois taas tulla juoksuttamaan neitiä!), mutta ei tuo mikään läski ole, ihan hyvässä kunnossa kuitenkin. Peruslenkkiä ollaan tehty, mutta tosiaan tuo vauhdikkaampi liikkuminen on nyt jäänyt vähemmälle kun pimeä tulee niin hirveän aikaisin. Ei malta mennä illalla tuonne suollekaan tarpomaan pimeyden takia, joten remmilenkkejä on tullut tehtyä paljon.

Yritän saada pian päivitettyä kuvia tänne, ei ole tullut niitä tänne lisäilty'ä pitkään aikaan!