Tässä joululomalla pääsikin jo ihan lomailun tuntuun, mutta huomenna taas paluu kouluun. Ollaan lenkkeilty, SYÖTY, vähän treenattukin. Pakkaset ei ole haitanneet menoa, päinvastoin, nämä kelit on oikein mukavia. Tietty tuo -20 on jo aika kova lukema, mutta ei parane valittaa. ;)

Ollaan tosiaan vähän tokoiltukin. Lähinnä ihan pientä, noutoja, seurasta jne. Yhdet porukkatreenitkin oli tossa ennen pyhiä mutta muuten ollaan ihan keskenämme tokoteltu. Alkaa liikkeet näyttää ihan hyviltä, seuraus on vähän tökkinyt, mutta sain onneksi pari pätkää videolle, eikä se näytäkään niin pahalta. :) Alku on aina tosi hyvä, mutta loppua kohden vähän hiipuu, pitää siis vaihdella enemmän palkan ajoitusta. Avo-hyppyä ei olla tehty laisinkaan, eli sitä pitäisi pikkuhiljaa alkaa treenailemaan. Tokojen ohella toki ollaan lenkkeilty ja Tainakin kävi koirineen meillä sunnuntaina kyläilemässä. Kaikki koirat oli hyvin rauhallisesti sisällä ja käyttäytyivät asiallisesti. ;)

Uusi vuosi meni muuten Nellillä aika rauhallisesti. Raketit oli vähentynyt tänä vuonna selkeesti ja Nellikin panikoi vain alussa. :) Entäs ne tavoitteet uudelle vuodelle? No, ainakin kilpailuoikeudet voittajaan olisi ihan mukava saavutus. Siellä kilpailemisesta en tiedä, sen näkee sitten myöhemmin. :) BH-kokeen suoritus pitää kyllä myös ehdottomasti tehdä!! Jos aikaa ja rahaa liikenee niin joku uusi harrastus Nellukan kanssa kiinnostaisi, ehkä jälki. :) Terveenä pysyminen toki on se tärkein, ja se menee kaiken harrastamisen edelle. Toivottavasti myös muillakin!! Hyvää Uutta vuotta!