Vihdoin pakkasetkin vähän hellitti ja voi oikein kunnolla lenkkeillä. :) Ollaan käyty jopa hiihtämässäkin Nellin kanssa. Tuossa lähijärvellä on ihan suht hyvät ladut, tosin lumisateilla ne on vähän huonontunut. Siellä ei ole juurikaan ihmisiä liikkeellä, iltapäivisin ehkä muutama hassu koiranulkoiluttaja, pilkkijä tai hiihtäjä. Nellin kanssa on mukava hiihtää, tiiviisti laukkaa sivulla ja välillä uskaltaa omiakin polkuja mennä, irti olen pitänyt kun ei oikein kunnon varusteita ole, valjaita voisi jossain vaiheessa koittaa jos ihan säännöllisesti tätä aletaan harrastamaan. :)

Eilen oltiin Tainan, Fadon ja synttäri-sankari Lacen kanssa Reuharissa metsälenkillä. Lasse vietti tosiaan 3-vuotis syntymäpäiväänsä ja sen kunniaksi tytöt pääsi leikkimään. Oli niillä taas tosi hauskaa kyllä keskenään. Ei voi tuota Lacen vauhtia kun vaan ihmetellä..Siitä tulee vielä agilitykenttien vauhtihirmu!! :) Tänään vielä Nelli pääsi juoksemaan Ava Saksanpaimenkoiran kanssa suolle. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita jälleen riitti. Nelli ei ehdi edes ärähtää kun Ava hyppää suoraan vauhdissa sen niskaan, jää vaan ravistelemaan lunta turkista ja ihmettelemään, että mitä tapahtui. ;) Sitten taas juoksut jatkuu.

Tokojen puolella ollaan edistytty paikallaanmakuussa ehkä eniten. Ollaan otettu muutamia piilossa ja menee hyvin. Paria kolmea minsaa ollaan treenattu. Seuraus menee hyvin, paikka on ehkä hitusen etäinen mutta kontakti toimii! Hyppyä ollaan tehty sisätiloissa ja huomenna voisi siirtyä jo ulos mikäli vaan saan jonkinlaisen esteen kyhättyä mahtavilla rakennustaidoilla. Kaket on reippaat ja suht nopeat, pysähdykset menee edelleen loistavasti. Luoksetulossa ei ongelmaa ja noutokin menee hyvin. Mikään liike avoimesta ei ole nyt huonossa jamassa, hyppy voidaan vielä munata, mutta ainakin on nyt hyvät eväät treenaamiseen. Pitää vaan ottaa itseä niskasta kiinni ja treenata useammin. :) Nyt meinaan voisi sitten kesäksi/syksyksi asettaa vähän tavoitetta, nimittäin keväällä olis sitten ajokortti tiedossa!! Ensimmäinen ajotunti on vasta maanantaina, mutta eiköhän se kortti tuonne toukokuun alkuun irtoa mikäli vaan kokeet läpäsen. Eli kesästä on siis tulossa toivottavasti koiratapahtumarikas! :) Ellei kisaamaan niin katsomaan ainakin.