Oltiin tänään tokoilemassa lähi montuilla, siellä on lumet jo kivasti sulanut ja täydellinen hiekkapohja paljastuu loskien alta (koneet on tampannu sen ihan tasaiseksi). Otettiin ihan alkuun ruutua, jota ei olla pitkiin aikoihin tehty. Koitin alkuun ihan mielenkiinnosta, että miten Nelli muistaa liikettä ja lähetin sen ihan kylmiltään pienillä innostuksilla ja suuntamerkeillä ruutuun. Juoksi ihan täysiä oikeaan suuntaan, mutta just merkkien kohdalla kääntyi oikealle ja meni ruudun sivuun ihmettelemään. Tää oli sinänsä jo lottovoitto, sillä Nellillä juuri vaikeinta on ollut saada se juoksemaan eteen. Tehtiin sitten uudestaan alusta alkaen ja juoksin Nellin kanssa ruutuun ja käskin maahan ja palkkasin pallolla. Kolmas kerta niin, että näytin kädellä ruudun suuntaan ja lähetin juoksematta itse. Tosi hienosti löysi merkit ja juoksi reippaasti suoraan ruudulle, käskin maahan ja palkkasin. Vielä kerran toistamiseen sama juttu ja jälleen hieno:))))) JES! Kyllä se sieltä näyttää muistuvan hyvin mieleen kun vähän potkii. :)

Ruudun jälkeen nouto. Leikittelin ja härnäilin ensin kapulalla ja sitten suoraan koemainen nouto. Haki innokkaasti, vaikken saanutkaan laukkaamaan takaisin. Luovutus nätti ja sivulletulo reipas. Luovutus edelleen hieman liian väljä mun makuun, joten hinkattiin sitä pari kertaa niin, että heitin kapulan metrin päähän ja pyysin tuomaan. Näin saa ihan hyviä luovutuksia. Mun pitäis vaan ehkä alkaa lopettaa se peruuttaminen ennen luovutusta, koska Nelli on jo tottunut siihen ja tekee hienon luovutuksen silloin, mutta kun tönötän paikallaan niin jää vähän kauemmaksi.

Kokeiltiin tänään myös ensimmäistä kertaa motivointi kikkoja. Seurauksessahan Nellillä on motivaatio-ongelmaa kisoissa ja Tainan kanssa jo viime kisojen jälkeen pohdittiin, että mitä voitaisiin sille tehdä. Treenattiin sitä nyt niin, että otin Nellille sivulle ja taputin pari nopeata taputusta taskujen kohdalle ja palkkasin niin tietenkin, että Nelli otti katsekontaktia. Otin siihen myös jo seuraa-käskyä mukaan. Nyt vielä jotain extra hyvää herkkua kehiin. Lopuksi vielä tehtiin  paikallaan makuu. Menin hiekkakasan taakse ja aikaa about puolitoista/2 minuuttia. No problem! :) Yritin vähän kurkkia niin ettei Nelli nähnyt ja hienosti makasi, ei käännellyt kylkeä vissiin kertaakaan, koska oli samassa asennossa kun palasin. HYVÄ NELLI!!

Ilmoittauduin 13.5 Ikaalisiin kisoihin, Maria ja Penni tulee meidän kanssa myös kisaamaan. Collieilla olis kans ollut 8pv koe, mutta Nelli onkin silloin vielä dopingia ;) Hah! Nyt onneksi aikaa treenata Ikaalisiin. :)