Juu no ei nyt sitä ykköstä sitten edelleenkään napattu. Tänään siis kisailtiin Ikaalisissa. Sää kyllä suosi meitä, aurinko paisteli välillä, oli lämmintä, välillä vähän tipautti vettäkin. Seurana Maria, Petra ja Veera niin ja Rekku-herra tietty. ;) Tässä tulokset:

makuu 0, MITÄ HEL*ETTIÄ oli ensimmäinen juttu mitä päässä liikkui kun kuulin liikkeenohjaajan sanovan "pk collie lähti". Oli noussut kerran istumaan ja mennyt takaisin makuulle. Sitten oli lähtenyt. Otti ilmeisesti häiriötä muista koirista ja ympäristöstä.  Aika jännä sinänsä koska Nelli on ollut tosi varma makaaja. Nolla mikä nolla.

Seuruu 5, heheh, Nelli oli kun mikäkin uros. Haisteli vaan maata ja välillä teki pikku pätkiä ihan oikeesti kunnolla. Suurin osa kuitenkin ihan haahuilua..

Maahanmeno 9,5, Täähän oli sitten jo ihan hyvä, oisko puolikas lähtenyt seurauksesta tai jostain muusta?

Luoksetulo 5, Reippaasti tuli, mutta pysähtyi vasta toisella käskyllä ja silloinkin löysästi. Höh :((

Seisominen 8, Ennakoi perusasentoa ja kääntyi kun menin taakse. Pysähtyi hyvin.

Nouto 7,5, Lähti inasen ennen mun käskyä, nouti nopeasti mutta palautus juoksu vähän liian hidas ja luovutus vino/kaukainen.

Kaket 5, JEEEEEE!!!! Näihin oon tyytyväinen! Nelli teki hienosti, vaikkakin päätti itse koska haluaa mennä istumasta maahan ;))) Mutta ei mennyt nollille, eikä jäänyt vaan tuijottamaan. 

Hyppy 6, Jouduin käskyttämään kaksi kertaa istumaan toisella puolella eikä olisi millään tullut sivulle...Mutta hyppäs hienosti :))

Kokonaisvaikutus 6, jepjep, aika löysää ja haahuilevaa menoa. Sen mitä osasi (pysähdykset) teki hyvin. Yhteensä 108p. Harmittaa kyllä kun nyt tällain meni taas:(( Treenit on menny tosi hyvin, mutta toi koetilanne vaan on jotenkin niin booring Nellille ettei sitä huvita..Seuraavat kisat tulee kyllä olemaan vasta syksyllä koska ei kyllä muakaan huvita kesällä kisata kun ei siitä kuitenkaan mitään tule. Mennään johonkin koulutukseen ja pohditaan mitä tehdään näiden viettijuttujen kanssa..Tai sit vaan lenkkeillään&uidaan koko kesä eikä enää tokoilla ikinä:))