Tehtiin tänään Nellukan kaa kisamainen treeni. Tehtiin peräkkäin seuraus, pysäytykset, luoksari, nouto ja kaket. Ärsytin ensin vähän lelulla ja tein jotain pari maahanmenoa yms ja palkkasin juustolla. Sitten annoin Nellin haistaa ruokakippoa, jossa oli jotain extrahyvän hajuista säilykeruokaa ja laitoin sen treenikassiin. Sen jälkeen itse liikkeiden pariin. Ensin seuraus. Teki hienosti hommia, kontakti pysyi paikoittain, hieman oli kyllä väljää seurausta, mutta ei silti hullumpaa:)) Tehtiin juoksu, käännöksiä, täyskäännös ja pari pysähdystä. Sen jälkeen liikkeestä maahanmeno, BUENO. Luoksetulo oli oikein hyvä, nopea pysähdys, tosin sivulletulossa jäi vinoon. Liikkeestä seisominen muuten ok, mutta ennakoi perusasentoa -> uusi treenattava jälleen. Nouto oli tosi hyvä ja vauhdikas, Nelli oikein pompahti kapulalle. Luovutus ehkä hieman väljä. Kaukot onnistui tälläkertaa, JEE JEE!  Hieman jää kyllä maasta-istumaan nousussa liian alas, mutta nyt sentään suostui tekemään kaikki vaihdokset.

Liikkeiden jälkeen himobilepalkka ja säilykepurkille apajille ;). Hienosti Nelli kesti palkatta, yritin vielä jättää hieman väliä liikkeiden välille ja innostaa koiraa mahdollisimman paljon. Tästä nyt jäi tietty vielä hyppy ja makuu pois, mutta kaikenkaikkiaan näyttää oikein hyvältä. :) Huomenna tehdään vielä Jotain ekstrakivoja luoksari ja noutotreenejä ja seurausta lelulla. Sen jälkeen alkaa totaalinen treenaamattomuus/riehumiskielto ennen torstaita. Koska me halutaan se ykkönen jo!!

Ainiin, tehtiinhän me vielä p.makuu loppuun yläkentällä. Menin mökin taakse piiloon ja olin reilut kaksi minuuttia. Hienosti neiti pysyi, vaikka makuusta onkin pidetty vähän taukoa. Vettäkin satoi kokoajan vähän. Loppuun vielä juuston kanssa parit kaukojen vaihdokset, joista sai palkan heti ekan vaihdoksen jälkeen. Sit kotiin äitienpäivä kahville :)