Treenattiin eilen Ylöjärvellä Sohvin, Veeran, Tuiskun ja Edin kanssa. Erno oli pikkusen kasvanu viime näkemästä.. ;) Tehtiin ensin pellolle Nellille & Tuksulle jäljet. Mä tallasin Tuiskulle pitkän jäljen ja Sohvi teki Nellille about 50:n askeleen makkarajäljen. Annettiin niiden sitten jäädä vanhentumaan ja mentiin sillä aikaa tokoilemaan Y-lukion kentälle :)

Kentällä tein Nellin kanssa BH-juttuja. Ensin pitkä seuruu hihnassa. Huomaa, ettei hihnalla olla tehty pitkiin aikoihin. Oli siis aika huonoa seuruuta, mut pysy kyllä mukana ja kontaktikin oli välillä ihan ok. Koitin myös hidasta käyntiä eikä siinä näytä mitään ongelmaa olevan! Treenattiin myös istumista, joka on suht hyvin muistissa. Käsiavulla menee hyvin, pienikin käden heilautus riittää. Jos en käytä kättä niin tarjoaa maahan menoa. Nyt vähän lisää tähän hinkkausta niin se on siinä. :) Treenattiin pitkäastä aikaa myös kunnon vauhtiluoksaria, jossa Veera piti kiinni Nelliä kun juoksin pakoon. Pallo lensikin aidan alta tielle kun palkkasin, mutta onneksi ohikulkija sen meille sieltä haki. Loppuun vielä kaksi paikallaanmakuuta. Ensin ihan tavallinen piilossa, noin 3min. Nelli oli super!! Makasi tosi tyynesti, ei kääntyillyt tai ollut muutenkaan levoton. Takana meni vilkas tie ja Tuksukin reenaili vieressä eli häiriötäkin oli mukavasti. Toisessa makuussa kuljeskelin itse pitkin kenttää ja koulun pihaa, kävin välillä piilossa & juoksentelin jne. Muuten ok, mutta kerran kurottautui puoliksi istumaan kun katosin näkyvistä -> karjaisin maahan. Päätin silti palkata vaikka periaatteessa olisi pitänyt tuo nousu jättää palkkaamatta. Makasi muuten kuitenkin niin hienosti monta minuuttia. :)

Jälki oli noin tunnin vanha eli niin vanhaa ei ole Nelli ikinä tehnytkään. Makkaroihin oli sitten iskenyt kusiaiset eli sikäli treeni vähän pilalle:(( Nenätyöskentely oli kuitenkin hyvää. Nelli haisteli ja tutki tosi tarkkaan eikä pahemmin hätiköinyt. Muurahaiset vaan kyllä kiusas niin pahasti, että ei annettu ajaa ihan loppuun asti. Nellin suhteen jäi kuitenkin ok mieli, se on ainakin ihan motivoitunut jälkeilemään. Eikun lisää vaan treeniä :))