Jooo näin on! Eräs kaunis päivä sain hirveän motivaatiokärpäsen tokotteluun ja niimpä siis suunnattiin tohon lähinurmelle tokoilemaan med Julia&Ava. :) Tehtiin pari ruutua ihan aluks, jotka meni tosi hyvin. Vauhtia riitti ja ruutukin löytyi, mitä ihmettä!? Tosin yhdessä reenissä Nelli ei kyllä ollut ruudun sisällä kun käskin maahan, mutta se oli mun mokailua. :) Kävin aluksi kääntymässä ruudussa ja näytin minne pitää mennä, mitään alustoja/leluja en kuitenkaan jättänyt. Tästä on hyä jatkaa...

Seuraamistakin tehtiin pitkästä pitkästä aikaa oikein kunnolla! Otettiin vähän pidempää pätkää ja yritin jättää kaikki namihässäkät veks. Yleensä mulla on ollut huonona tapana ottaa nameja käsiin jo aluksi, että Nelli vähän kiinnostuisi, mutta nyt en tehnyt mitään sellaista ja silti toimi! Kontakti oli jees, koira teki hommia!! Täyskäännöksen olen miettinyt vaihtavani PK-käännökseksi, koska se toimii Nellillä kun olen sitä pari kertaa testannut. Tuossa nykyisessä käännöksessä koira tuppaa jäävän vähän välillä jälkeen niin miksipä en sitä vaihtaisi. Tehtiin myös pari noutoa, ne oli ihan ok. Kerran kapula vähän hukku nurmikkoon jne. mutta muuten ihan meni samaan hyvään malliin. Luovutusta treenattiin erikseen koska olen vaihtanut sen suoraan sivulle. Nelli palauttaa kapulan aina liian kauas eteen kisoissa ja treeneissäkin (se ei vaan tykkää tulla lähelle) niin päätin sen sitten vaihtaa.

Loppuun otettiin vielä paikallaanmakuu about 2min piilossa. Palkkana jotain tosi herrrrkullista koiran säilykeruokaa. Makuu olikin kyllä herkkupalkan arvonen, ei käännelly/väännelly eikä muutenkaan ollut levoton. JEE! Valoa tunnelin päässä? Mietin jo vähän tavoitteita tokon suhteen kun kerran tällainen motivaatiokärpänen muhun iski..Aion sen ykkösen avoimesta hakea, vaikka väkipakolla. Siitä tuskin enää kisataan eteenpäin, mutta voittaja juttuja voidaan kyllä treenata. Lisäksi se BH-kokeen haluisin vielä suorittaa Nellin kanssa, ehkä joskus loppusyksystä kun on viileetä. EIköhän siinä ole meille jo tavotetta tarpeeksi:) Nyt vaan pitäis tehdä enemmän koiraporukalla treenejä, että tulee häiriötä kisoja ajatellen.