Vähän nää päivitykset nyt laahaa, mutta ei kyllä oikein mitään päivitettävää ole ollutkaan. Ei olla treenattu juuri yhtään mitään Nellin kanssa moneen viikkoon. Ei vaan oo motivaatiota koiralla tai mulla, joten parempi sitten että on tekemättä. Tällä viikolla otin kuitenkin itteeni niskasta kiinni ja päätin tehdä vähän tokoa ja hyvinhän se sujui. Ihan perusjuttuja (noutoja, seurauksia, luoksaria..). Seurauskin tuntui taas paremmalta, olisko tauko tehnyt hyvää?

Keskiviikkona treenattiin porukalla Maria, Penni, Veera & Rekku niin ja Marian syötävän suloinen pentu oli myös mukana:) Maria&Veera oli vähän myöhässä sovitusta ajasta niin me ehdittiin jo siinä ajassa vetämään omat treenit Nellin kanssa. Noutoa otettiin vauhtinoutona, että saisin Nellin laukkaamaan palautusmatkalla ja laukkasihan se! Luovutuksen olen vaihtanut suoraan sivulle, se vaatii vielä vähän harjoitusta. Ollaan niin paljon hinkattu eteentuloa, että sen vaihtaminen pois on vähän hankalaa, mutta vaihdan sen kuitenkin koska melkein joka kisoissa eteenpalautus on ollut väljä (=pisteitä ropisee pois). Seuraus oli jälleen tosi hyvää. :) Otin ihan pitkää pätkääkin käännöksillä/pysäytyksillä. Täyskäännöksessä Nelli meinaa jäädä jälkeen, muut käännökset on aika hyviä. Luoketulon pysäytys toimii. Treenaan sitä pallolla paljon. Eli palkkaan taakse pysähdyksen jälkeen. Porukalla otettiin loppuun myös paikallaanmakuu. Nellille tein jonkun reilun minuutin piilossa. Nätisti pysyi, mutta viime makuusta on niin paljon aikaa, että täytyy ihan tosi hitaasti lisätä aikaa.

Torstaina käytiin sitten kattelemassa lampaita Tainalla. :) Ajoin ensimmäistä kertaa meidän uudella Meganella pitkän matkan ja hyvin meni. ;) Nelli viihtyi hienosti/turvallisesti takaloosissa. Nelli on vaan kerran ennen käynyt lampailla ja silloin kyllä ihan kiinnostui ja oli innostunut niistä. Nyt kiinnostui myös tosi paljon niistä. Aluksi oli varsinkin tosi innokas. Jossain välissä alkoi kuitenkin lampaankakka kiinnostamaan enemmän kun lampaatkin oli niin vikkeliä. :D Pidettiin pieni tauko ja otettiin vielä yksi treeni loppuun. Siitä tulikin tosi onnistunut loppu :) Vielä tässä vaiheessa paimennushan on ihan pelleilyä Nellin osalta, tutustutaan eläimiin ja yritetään sytytellä paimennusviettiä/kiinnostusta lampaisiin. Nyt vaan lisää treeniä :) Fadon&Lacen paimennus on tosi hienon näköistä. Fado varsinkin paimensi tosi upeesti ja hallitun näköisesti. Upeaa katseltavaa!!