..ihan oikeesti! :) Viereinen urheilukenttä on mukavasti sulanut, ja on melko kuivakin jo eli ollaan sinne päästy tokoilemaan jo useampaan otteeseen. Eilen käytiin Tesoman koulun kentällä pääsiäistreenailemassa med Veera. Nelli oli aika pätevä! Pallon kanssa siihen saa virtaa mukavasti. Repimisleikkejäkin kokeilin, mutta en kauan jaksanut kun siinä hengästyy niin pirusti. :D

Mutta itse treeniin. Luoksari oli ihan ok kuosissa. Yhden kerran ei kuunnellut pysähdys-käskyä, mutta muuten pysähdys on hyvä. Pallolla vauhtikin pysyy sopivana. Teen edelleen paljon vauhtiluoksetuloja, oikeestaan suurin osa treeneistä on vaan läpijuoksu luoksetuloja. Noutoa tehtiin myös pitkästä aikaa, aluksi vauhtinoutoa ja lopuksi koemaista. Tuppaa edelleen ravaamaan kapula suussa, vaikka ollaankin tehty suht paljon vauhtinoutoja. Luovutuksessa on vielä vähän epävarma, koska vaihdoin luovutuksen suoraan sivulle. Helposti tarjoaa eteen luovutusta, eli nyt paljon luovutustreeniä!

Seurausta en ole kovin paljon tehnyt, etten vaan sitä taas pilaisi. Eilen kuitenkin tehtiin vähän lelun ja namin kanssa ja ihan hyvältähän se näytti! Täytyy tehdä vaan pieniä pätkiä, eikä tylsistyttää koiraa. Oma asenne on se tärkein!! Kaukoja taas myös pitkästä aikaa. Ongelmana näissä on edelleen, että ei välillä nouse maasta istumaan, joten olenkin nyt palkannut paljon heti ekasta vaihdosta. Välillä jää myös istumaan vähän puolitiehen ja menee maahan ennenkuin ehdin käskeä, eli täytyy ottaa vähän pitempiä vaihdosvälejä. Innokkuutta oli eilen kyllä kakeissa selkeesti enemmän kuin ennen, se täytyisi pitää. Loppuun vielä p.makuu piilossa. Aikaa en osaa arvioida ehkä reilu minsa? Makasi kuulemma rauhallisesti, välillä katseli tielle ohikulkijoita/autoja. Hyvä Nelli!

Kyllä me vielä se avo1 haetaan.... ;)