Tänään kisailtiin siis Hakametsän jäähallin viereisellä hiekkakentällä. :) Veera oli messissä tsemppaamassa ja kuvaamassa. Tosi rennot ja mukavat kisat! Ilmakin suosi, aurinko paistoi, muttei ollut liian kuuma. Tuomarina toimi Ilkka Stèn, joka oli meillä ensimmäistä kertaa tuomarina. Hän antoi kyllä reilusti pisteitä ja tuomaroi reipasta tahtia, joten kisatkin kulki eteenpäin aikataulussa. Nelliin olen tosi tyytyväinen. :) Vire ei vieläkään tosin ollut sitä tavoiteltua, mutta edistystä oli havaittavista viime kerrasta. Reipas tyttö! Laitetaas sitten vähän pisteitä:

paikallaanmakuu 10, Eipä tässä mitään sanomista, niin taisi tuomarikin tokaista. ;) HYVÄ NELLI!

seuraaminen 7, alku ok, loppua kohden aika sunnuntaikävelyä. Ei tehnyt osaa pysähdyksistä vaan jäi seisomaan :o Yllättynyt olen näinkin hyvistä pisteitä. Johtuiskohan uusista seuraussäännöistä?!

Maahanmeno 8, kaksi pistettä lähti vissiin kaksoiskäskystä lopun perusasennosta

Luoksetulo 9, Hyvä pysähdys ja reipas vauhti! Vino perusasento.

Seisominen 10, tän se Nelli osaa:)

Nouto 8, varasti kapulalle (lähti heti kun liikkeenohjaaja sanoi "käsky") ja perusasento vino

Kaket 0, tää on se meidän ongelma. Nelli käänsi kylkeä aina kun käskin istumaan ;D Tähän täytyy keksiä uusia treenitapoja. Ykkönenhän se olis ollut jos olis tästä ees melkein kunnialla selvinnyt.

Hyppy 10, Teki hienosti. Yllättävää, koska hyppyä ei olla hirveesti treenattu. Alokasluokan hyppyä tosin hinkattiin paljon, joten hyvä pohja ainakin on tallella.

Kokonaisvaikutus 10, :)))) Ensimmäinen kymppi kokonaisvaikutuksesta ikinä! Nelli kyllä teki töitä paikka paikoin hyvin, vaikka välillä oli aika vireetön. Ite yritin parhaani mukaan tsempata koiraa. Tästä on hyvä jatkaa! :) Ainiin ja pisteitä tuli siis yhteensä 153.

Nellin Luna sisko oli myös kisaamassa ja Veera nappaili kuvia systereistä. On ne vaan niin saman oloisia! Ihania koiria:)