Vihdoin aloitettiin lapinporokoira Onnin kanssa tokoilut. :) Viime maanantaina oltiin koulun urheilukentällä treenaamassa Tarjan & Neeran kanssa. Nellikin pääsi tietty mukaan! Onni oli aika huippu! Se on ihan ehdoton namikoira. Leikkimistä pitää vielä harjoitella. Tehtiin ihan perusjuttuja, katsekontaktia, imutus seuruuta ja luoksetuloa. Katsekontaktia sen kanssa oltiikin kotona paljon harjoiteltu, jonka huomasi treenatessa, hyvä hyvä! :) Häiriötä oli aika paljon verrattuna pennun aikaisempaan treenimäärään, mutta eipä tuo oikeastaan paljon häirinnyt. Pallosta Onni innostuikin paljon, kun sitä luoksetulossa käytin. Vielä pitää tosiaan repimisleikkejä treenailla.

Eilen käytiin katsomassa Tainalla lampaita Nellin, Onnin, Tuitun ja Saaran & Kaisan kanssa. Nellillä huimaa kehitystä viime kerrasta. Kun lauma hajosi, Nelli haki hienosti aina pari laumasta eronnutta kaveria takaisin. Saatiin muutamia tosi hyviä pätkiä aikaan ja Nellin pää oli jo kuulemma vähän laskeutunut alaspäin yhdessä kohtaa, jota itse en huomannut. Kaksi treeniä tehtiin ja kummatkin oli oikein hyviä. Tuli tajuttoman hyvä fiilis kyllä. :) Myös Onnin ja Tuitun kanssa kokeiltiin lampaita. Onni oli oikeinkin kiinnostunut, hienoa katseltavaa. Eikun uudestaan vaan! Nopsaan meni monta tuntia treenaillessa ja höpistessä, oli mukavaa.

Nellillä on muuten taas vatsa ollut aika kehnossa kuosissa. Eläinlääkärille jo soiteltiinkin ja varataan nyt aika piakkoin. Vähän väliä on neidin maha sekaisin, ei välttämättä aina ihan ripulillakaan, mutta tosi löysällä ja pitää yölläkin käydä ulkona. Toivotaan eläinlääkärin löytävän joku syy oireiluun, jotta saadaan vatsa kuntoon vaikka sitten lääkityksellä tai ruokavaliolla. Muuten Nelli on ollut tosi pirteä. :)