Jaaha, tämä viikko onkin vierähtänyt kaikenlaisissa koirajutuissa;

Tiistaina soitettiin Arita ja Luke metsälenkille. Voi että oli Luke kasvanut viime kerrasta! Iso poika jo..Koirat leikkivät tosi kivasti. Kyllä tuli koko teivo myllättyä. ;) Luke oli tosi tottelevainen, niin nuoreksi koiraksi. Tuolla vauhdilla BH-koe on suoritettu alta aikayksikön! Nyt täytyy alkaa reenaamaan Nellin kanssa oikein kunnolla, meitäkin vähän tuo käyttäytymiskoe kiinnostaisi. Ehkä ensi kesänä..?

Torstaina oli toiseksi viimeiset agilityreenit. Hyppyjä, putkea, A-estettä, keppejä, keinua ja pussia. Eli kaikkia kivoja esteitä! Nelli meni kuin vanha konkari. A-este oli kaikkeista korkeimmalla ja se meni nätisti silti, alastulossa vähän meinasi luisua. Erityisesti olen tyytyväinen keinuun. Nelli tipahti alastulosta keinulta, mutta siitä ei jäänyt mitään traumoja. Reipas tyttö! Taina piti meille vielä pienen kilpailun, piti suoritaa pieni radanpätkä. Alussa oli kaksi hyppyä peräkkäin, putki (mutkalla) ja viimeisenä vielä hyppy. Nelli voitti niukin pistein, Mimmi oli hyvä kakkonen. :) Palkinnoksi saatiin purkkimuonaa ja nameja, nam nam.

Tänään lähdettiin ajelemaan Pinsiöön, Puuvuorelle. Päästiin Pipsa sheltin kyydillä. Tai ei Pipsa sentään itse ajanut.. Hauskan näköinen paikka. Perillä odotti kuusi collieta. Eli kyseessä oli siis collielenkki. :) Voi että oli kivaa. Koirat tuli hyvin toimeen ja juoksua riitti. Nelli sai monta leikkikaveria. Mukana oli myös Nellin siskon kaksi 1-vuotiasta pentua, Rocky ja Pimu. Lähtiessa tuli myös kaksi hevosta vastaan, ne oli Nellukan mielestä jänniä, mutta ei pelottavia. :D