Pääsee vihdoin päivittelemään. Kone on ollut ihan sökönä. Kovalevy jouduttiin ostamaan uusi ja kaikki ihanat kuvat katosivat siinä samalla. :( Onneksi mulla on kamerassa vielä hyviä kuvia jäljellä ja CD-levyilläkin ja blogissa on myös. Vanhalta kovalevyltä olisi vielä jotenkin voinut ne tiedostot saada, mutta se olisi maksanut sellaiset reippaat tuhat euroa, joten ei ehkä kuitenkaan..Se on tarkoitettu lähinnä firmoille, joilla on tärkeitä tiedostoja.

Nooh. Nellillä alkoi juoksut. Ihan sopivaan väliin tulivat. Ei kokeen aikaan, eikä ihan sen alla. Neiti on ollut vähän levoton, mutta nyt jo loppua kohden ollaan menossa. On nuo juoksut kyllä aika huomaamattomat, kun yhtään verta ei näy missään. Ainoastaan uros koirat ovat kiinnostuneita. Heheh, varsinkin Fado. ;) Oltiin viikko sitten koirapuistossa, ja Fado oli melko kiinnostunut Nellukasta. Nelli otti kaiken ilon irti ja olisi mielellään leikkinyt, kun kerran Farkku kerrankin oli halukas peuhaamaan. Täytyi olla vähän varuillaan kokoajan, ettei mitään lähempää kontaktia olisi tullut.. Nyt ei ollakkaan paljon muiden koirien kanssa oltu lähikontaktissa. Etenkään urosten.

Olen ollut laiska tokoilujen suhteen. Muutaman kerran ollaan otettu pieniä treenejä. Osittain ihan onnistuneita. Eilen otin pitkästä aikaa luoksetuloa. Ensin vauhtiluoksetulona. Ja sen jälkeen ihan normaalina koemaisena. Yllätyin oikein kunnolla, kuinka hyvä vauhti oli! Kunnon palkka perään. Seuraamista ollaan myös menty. Pienellä pätkällä, jota nyt otan paljon, se sujuu tosi hyvin. Jos kokeillaan yhtäänkin pitempää pätkää, alkaa Nellin katse harhailla. Huomasin juuri eilen, kun rupesin oikein kunnolla miettimään, että mikä mättää, että se ottaa hirveästi häiriötä kaikesta, mitä ulkona on. Tokoiltiin yhden puiston vieressä, missä kulkee jonkin verran ihmisiä ja koiria. Autotie on melko vieressä ja se on hyvin liikennöity. Kun Nelli oli sivulla, ja harjoiteltiin siinä ihan katsekontaktia, se ei olisi millään malttanut katsoa mua. Aina kun jossakin suhahti, sen oli pakko kääntää päätä. Toruin kyllä joka kerta, kun katse harhaili, mutta sain vaan kurkkuni siitä kipeäksi..Palkkana oli kaikenlisäksi kieltä! Täähän tarkoittaa vain sitä, että mun täytyy marssia Nellin kanssa kaupoille, vaikka cittarin pihaan ja hakea siletä häiriötä. Ja ottaa ihan lyhyitä helppoja treenejä aluksi.

Viime viikonloppuna ei ollutkaan kumpiakaan treenejä. Hallia, eikä Giganttia. Ensi viikonloppuna on näyttely viikonloppu, ja sinne olen menossa. Tosin ilman Nelliä. Eihän se mikään näyttelykoira ole, enkä mä mikään näyttelyihminen.. ;)) Mutta katsella on kiva. Ja siellä myydään kaikkea kivaa koiratavaraa..