Lauantai aamupäivä vietettiin taas Nokian hallilla, tälläkerralla vain agitellen. Otettiin koko tunti vain esteitä. Treenattiin nyt kontaktejakin, jotka olivatkin suurimmalle osalle koirasta ihan tuntemattomia esteitä.

Nelli meni puomia, keinua, pussia, rengasta ja keppejä. Pituuttakin tehtiin pari kertaa, vaikkakin se oli tänään lyhyenä. Puomi luonnistui likalta hyvin. Pysäytin ensimmäisellä kerralla kontaktille, mutta sen jälkeen jo annoin juosta läpi, koska Nellillä ei ole aikomuksiakaan hyppiä kontaktien yli. Menee tosi keskittyneesti ja reippaasti :). Keppejä otettiin ihan koko pituudella. Vaati vielä kovasti apuja ohjauksessa, mutta aika hyvin hakee jo itsekin. Täytyis hommata kotiin kepit, jotka voi vaan tökätä maahan. Vois treenailla kotonakin niitä, kun tuntuvat olevan kuitenkin aika haastellinen juttu Nellille.

Keinua ei ollakaan otettu kun viimeksi syksyllä. Veera piti toista päätä aluksi, ettei kolahda kovaa. Matto kyllä vähän madalsikin ääntä. Ihan hyvin Nelli teki keinun. Pikkasen jännäsi siinä kohtaa, kun keinu alkoi laskea, mutta ei kyllä ollut mitenkään pelokas. Yksi kerta otettiin ilman peesaria, niin että keinu kolahtaa maahan. Meni hyvin :). Vielä joudun pitämään tiukasti pannasta kiinni, että ei varmastikkaan pääse tipahtamaan. Ja hihnaa olen käyttänyt vieläkin. Kokonaisuudessa keinu vaikuttaa hyvältä, ei ole koiralle muodostunut mitään pelkotiloja sen suhteen onneksi.

Loppuun tehtiin jokainen vielä pikku pätkä rataa. Rata oli helppo, pari hyppyä, pussi, pituus ja ekstrana kepit. Pituudessa Nelli häkeltyi, ja kolautti itsensä siihen, mutta muuten hyvä rata. Hyvä Nelli!! Olet paras :))))))))

Tehtiin päivemmällä vielä lenkki Veeran ja Rekun kanssa järven jäällä. Oli ihan tajuttoman hieno ilma ulkona, aurinko paistoi ja pakkasta oli yli kymmenen. Mun lemppari sää! Koirat juoksivat onnellisina hangessa. Onnellisia koiria, kun pääsevät tuollaisille luksus lenkeille treenien päälle. :)

Kuvat Veera Järvinen