No nyt tulee tokouutisia! :)

Oltiin eilen pienellä porukalla Gigantin pihassa. Otettiin aika paljon omia harjoituksia ja muutama liike yhdessä. Nellin kanssa harjoittelin vähän sivulle tuloa, joka tökkii edelleen. (se pitäisi olla varmin liike..) Sain kyllä muutaman onnistuneen suorituksen. Vaikka edelleen se tuppaa edistämään. Sitten muutama liikkeestä maahan meno. Ne sujui loistavasti! Nelli menee nopeasti maahan käskettäessä. Vähän vielä seuraamista, joka on mennyt hyvin nyt muutaman viikon ajan. Olen saanut Nelliin mukavan kontaktin. Toivotaan, että se pysyy sellaisena. Paljon palkkaa vaan ja lyhyitä kertoja.

Porukalla mentiin ohittamisia. Ja lopuksi paikallaanmakuu. Tälläkertaa menin pitkälle, ja Nelli pysyi hyvin. Tapitti herkeämättä, mua ja ajatteli varmaan sitä herkkupalkkaa, minkä sitten hyvästä suorituksesta saa. Juustoa!! :)

Reenien päätteeksi käytiin vielä Tarjan ja Neera lagoton kanssa koirapuistossa. Koirulit juoksi pitkin koirapuistoa. Vähän ajan päästä puistoon tuli vielä lisää porukkaa. Vaikea edes muistaa ketä kaikkia siellä oli. Ainakin saksanpaimenkoira, kultainennoutaja ja joku seropi vissiin. Kaikki koirat tuli hyvin toimeen keskenään ja sai hyvät verryttelyjuoksut. Loppupäivä menikin sitten nukkuen. ZzZzz...

Viikonloppuna nähtiin pitkästä aikaa Tosca ja Kamukin, vanhat tokoilukaverit. Toscalla oli hieno turkki edellisestä näyttelystä. :) Oli mukava nähdä!