Vähänkö meidän hiihtoloma alkoi kivasti, kun päästiin landelle lomailemaan Tainan, Karin ja koirien luokse. :) Lähdettiin sunnuntaina ja tultiin keskiviikkona. Heti sunnuntaina mentiin Mouhujärvelle Pro Canis hallille agiliitaamaan. Olipa haastavaa mutta hauskaa! Päästiin kokeilemaan jaakotuksia ja poispäin käännöksiä. Nelli meni tosi hienosti. Mulla meinas vaan aina välillä mennä pasmat sekaisin, kun en muistanut oikein rataa, ja koiraakin piti ohjata. Muutaman harjoittelukerran jälkeen saatiin kuitenkin jo homma osittain hanskaan. Kiitos Karille "valmennuksesta" ;) Lasse ja Karppa menikin jo mallikkaasti. Voi sitä vauhdin hurmaa! Ai niin, Lilykin oli halleilemassa. Myös Lilyn ja Temen liito oli hienon näköistä.

Mä lenkkeilinkin kaikkien kolmen koiran kanssa joka aamu. Tainalla meni polvi sököksi, eikä siksi päässyt reippailemaan. No, meillä oli hauskaa silti. Oli kiva seurata koirien ryynäystä. Lasse vetää hirveätä vauhtia ja Nelli koittaa pysyä perässä. Välillä se kyllä luovuttaa ja odottaa kunnes Lace tulee taas ohi ja sitten taas menoksi. Ne on kyllä parhaimmat kamut ikinä! Fado menee taas omia polkujansa ja tulee aina välillä moikkaamassa mua. :)

Kierettiin tietenkin myös parit koirakaupat. Hervannan Musti&Mirri oli kyllä valtavan kokoinen. Siellä oli ihana Touko bordercollie. Vielä ihan pikkuinen penteli. Mutta niin suloinen. :) Käväistiin myös Nekalan Mustissa ja Mirrissä, missä kanssa tavaraa riitti. Nellille ostin muutaman jäniksen korvan, kun ne kuulemma on niin herkullisia.

Kun Taina kävi näyttämässä kaupungissa polveaan lekurille, me Lacen kanssa lenkkeiltiin sillä aikaa. Kierrettiin Frenckelin ja Tallipihan kautta hämeenpuistolle. Käveltiin se läpi ja sitten tepasteltiin pitkin Hämeenkatua. Voi että Lassen kanssa on niin ihana kävellä. Sen korvat menee kokoajan ylös, alas, ylös, alas. Se oli Lacen spesiaalipäivä, enkä ottanut muita koiria ollenkaan mukaan.

Eilen Heta tuli vielä hieromaan koiria. (Recon omistaja) Nellin ensimmäinen hieronta kerta. Oli vähän jumissa. Mutta muuten ihan ok. Nelli osasi hyvin rauhoittua hierontaan, vaikka välillä teki vähän kipeetä. Suurkiitos vielä Hetalle hyvästä käsittelystä!

Nyt Nelli nukkua possottaa rankan reissun jälkeen. ;) Meillä oli tosi mukavaa. :) Tässä vielä vähän kuvia matkan varrelta.

1331595.jpg

luitten mutustelua

1331598.jpg

Kolmen kopla :)

1331604.jpg

Lasse ja Fado

1331617.jpg

Kukkulan kuningatar

1331843.jpg

hetan hellässä hoidossa