Kimppatokoiltiin taas torstaina koulun kentällä. Mukana oli mukavasti porukkaa ja saatiin juttelun ohella myös treenattuakin jotain. Alkuun paikallaanmakuu neljällä? koiralla. Plörinäksi meni meidän osalta, kun rullaluistelija sattui juuri menemään ohi. :/ Otin heti uuden kuitenkin perään ja palkkasin heti muutaman sekunnin päästä. Makuun jälkeen luoksetuloa kujalla. Nellillä ok. Hänen pravuurinsahan on, ettei ota häiriötä häiriöstä (helpoissa liikkeissä) vaan työskentelee yhä paremmin vain. ;) Niin ja onhan tuota luoksetuloa jankattukin aikoinaan kujan kanssa.

Otettiin myös luoksepäästävyystreenejä. Nelli antaa tulla rapsuttamaan, mutta kun kopeloimaan tullaan, niin silloin ei ole kivaa..Ihan ok kuitenkin. Ei ole arka tms. Hieman vain perääntyy. Eikä tietenkään ole agressivinen, vaikka hampaitakin katsottaisiin.

Treenattiin myös ohituksia/seuraamista ympyrässä. Otin Nellillä seuraamista, koska ohituksissa ei ole ongelmia. Aikas hienoa oli! Kontakti oli kohdallaan. Pravo!

Loppuun vielä toinen paikallaanmakuu. 2min, selin. Ja onnistuihan se! En ole kovinkaan paljon vielä selin ottanut, mutta hyvin silti onnistui. Ei tunnu ottavan paineita, vaikken olekaan enää silmät siihen päin. On mulla mahtava koira! :)) Palkaksi sai kuivattua maksaa, namskis :P

Ilemmalla käytiin vielä uimassa. Piristykseksi alla kuvia Nellin nykyisestä lempipuuhasta. :)

1771185.jpg

1771188.jpg