Tänään oltiin aamulla hyppytreeneissä Lempäälässä TamSkin tallilla kavereina Veera&Rekku. :) Meitä treenaajia oli kuusi + kouluttajana Päivi Nummi. Oli oikein mukava treeni ja saatiin hyvää vinkkiä toko-hypyn treenaamiseen. Meillä on ollut ongelmana se, että Nelli hyppää tosi lähelle hyppyä toiselle puolelle estettä ja joko kiertää esteen takaisin tai kolauttaa lautaa hyppäessään. Tähän otettiin sitten namialusta käyttöön, eli laitettiin alusta kauas hypyn toiselle puolelle, jotta kauemmas hyppääminen vahvistuisi. Kokeiltiin myös istumaan käskyttämistä namien syönnin jälkeen ja toimi hyvin. Nyt täytyy vähän aikaa vahvistaa vaan sitä, että Nelli hyppää hyvin yli ja syö namit, sitten pikkuhiljaa alan käskyttää istumista.

Treenattiin myös pariin kertaan toista osaa, eli hyppäämistä takaisin. Se sujuukin jo ihan hyvin, kunhan se oikea paikka vaan löytyy siellä toisella puolella. :) Ehdittiin myös treenailla hallilla odotellessa p.makuuta, luoksaria, seuruuta, noudon luovutusta ja vähän hyppynoudon alkeita. Makuu sujuu ihan ok, vähän kyllä on epävarma ja liikuskelee hieman, mutta se johtuu ihan siitä, että makuun treenaus on jäänyt tosi vähälle. Pysyy kyllä silti hyvin, eikä nouse onneksi. :) Seuraus oli hyvää myös. Nellillä oli vire kohdillaan ja ne muutamat pätkät mitä otettiin niin oli kontaktiltaan hyviä. Noudon luovutus on ollut vähän väljä ja yritän saada sitä vähän varmemmaksi. Muuten nouto menee ihan ok. Ja tosiaan vähän hyppynoutoakin koklattiin, ihan vaan kapula suuhun ja kävelyä esteen yli, jossa oli vaan pari lautaa. Meni tosi varmasti ja lisäsin vähän enemmän lautoja, jotta joutuu hyppäämään kunnolla. Ei ongelmaa, nyt pitäis siirtyä sitten treenauskohtaan B, mutta ensin täytyy suunnitella se hyvin. :)

21.2 olis sitten seuraava kisa tamskilla, itseasiassa taitaa olla juuri tuolla hallilla missä oltiin, eli ihan hyvä, että päästiin sinne tokoilemaan. Tosin ensin pitää päästä sinne kokeeseenkin, eli peukut pystyyn, että mahdutaan!! Näillä näkymin ykkönen on ihan mahdollinen, jos vain hyppy ja makuu pelittää. :))