Sain Evieltä tällaisen haasteen, joten pitäähän se ottaa vastaan. Kiitos vain! :) En tiedä, pitääkö nää tunnustukset nyt sitten olla koiramaisia vai ei, mutta yritän ainakin suurimman osan tehdä niin. ;)

Tunnustuksen saaneen pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

1. Nelli pitää nykyään ihan järkkyä ääntä, kun joku tulee kotiin. Se ulvoo ja itkee ihan mahdottomasti, pieniä hymyn merkkejäkin olen viime päivinä huomannut, kun olen sen suupieliä katsonut. ;) Se on ihan yli onnellinen, kun sen ei tarvi olla enää yksin kotona.

2. Nellillä on myös hauska tapa öristä, kun se on tyytyväinen tai kun se nauttii. Esimerkiksi kun se köllähtää sohvalle nukkumaan hyvään asentoon, niin se örisee aina lopuksi. Lauantaina Nelli pääsi hierojaopiskelija Tanjan osaaviin käsiin ja likka örisi ihan jatkuvasti, kun se nautti niin suunnattomasti hieronnasta. Oikea nautiskelija plikka!

3. Tämä nyt ei mikään uusi juttu ole, mutta Nellin ehdottomasti paras ystävä on Bordercollie Lace eli tutummin Lasse. Tytöt tutustui jo heti Lacen pentuaikoina ja siitä lähtien ne on tykännyt juosta hirmusta kyytiä keskenään pitkin maita ja mantuja. Lassehan on tunnetusti nopee juoksemaan, ja Nellihän tykkää myös juoksuleikeistä. Vaikea olisi uskoa, että näiden ystävyyden väliin tulisi minkäänlaista estettä ikinä. :)

4. Olen saanut kummitädin koirajuttujen kautta! Tutustuin Tainaan, kun olin 13-14-vuotias. Lenkitettiin yhtä aikaa koiria (Fado&Nelli) ja siitäkös sitten alkoi yhteinen koirataival. Käytiin lenkeillä ja reenailemassa ahkeraan. Meillä oli jopa pieni tokoporukka pystyssä, josta sieltäkin on paljon uusia tuttavuuksia löytynyt. Kun mulle tuli aika päättää haluanko rippileirille, niin halusin ehdottomasti, vaikka en kirkkoon kuulunutkaan. Päätin liittyä silloin ja näin ollen piti mulle hommata kummitäti ja kummisetä. Kummankaan valkkaaminen ei ollut vaikea homma! :) Koiraharrastuksen kautta on kyllä muitakin hyviä ystäviä tullut, esim. Veera ja Sohvi :)

5. Oon hirveän huono vaihtamaan kaistaa autolla! En jotenkin hahmota meidän farkun kokoa ja etäisyyksiä muihin autoihin kovin hyvin. Kaistan vaihdot jännittää mua välillä älyttömästi, varsinkin jos niitä joutuu tekemään nopeasti. Muuten autolla ajo sujuu jo aikas rennosti!

6. Sit jos taas välillä Nellistä..Nelli ei välitä muista koirista lenkillä juurikaan. Varsinkin isot koirat se yleensä ohittaa vilkasemattakaan, pienemmistä koirista se välillä kiinnostuu.

7. Nelli rakastaa uimista. :) Se ei ryntää veteen suinpäin hulluna, vaan menee yleensä rauhallisesti sinne ja ui myös rauhalliseen tahtiin. Kesällä käydään joka päivä polskuttelemassa!

8. Nelli oli pentuna melkoinen riiviö. ;) En ikinä olisi uskonut, että se oikeasti rauhottuu joskus. Koulutuksen kanssakin vähän takkuiltiin aluksi, juostiin sen perässä kun se ei antanut ottaa kiinni. Nykyään sujuu jo VÄHÄN paremmin ;)