..on poutasää. :) Nelli on saanut rentoutua koitoksen jälkeen. Tai no, tiistaina jo riennettiin Teivoon tokoilemaan, hih. ;) Kevyesti otettiin ruutua, paikallaanmakuuta, seuraamista, pysähdyksiä ja luoksetuloa. Pysähdyksissä treenikaverit katsoivat, kuinka Nelli pysähtyy. Maahanmenossa otti muutaman askeleen samalla kun tipahti maahan. Paikalleenjääminen oli hyvä, siirsi tassuja pysähtymisen jälkeen, mutta siitä tuskin rokotetaan kokeessa.

Paikallaanmakuu kusi tällä kertaa :( Nelli ilmeisesti näki rullaluistelijan tai jonkun vastaavan ja nousi. Nooh, otettiin pian uudestaan ihan lyhyellä ajalla ja ok. Luoksetulo otettiin vauhtina. Veera avusti pitämällä Nelliä, kun mä hihhuloin ja houkuttelin pallolla. Kyllä tuosta koirasta vauhtia lähtee!! Seuraamista otettiin käännöksillä. Alussa hieman haahuili ja itsekin olin vähän hukassa, kun maassa oli töyssyjä ym. "esteitä". Loppua kohden parani kuitenkin. Otettiin seuraamista vielä pallonkin kanssa.

Ainiin, sitä ruutua myös kokeiltiin. Nelli oli alkuun puussa kiinni kun opastin toista koirakkoa. Koira oli taas ihan purjeessa kun se sai tulla treenaamaan ruutua. Lähetinkin tälläkertaa tyhjään ruutuun. Kävin vaan näyttämässä palloa ruudussa. Hyvin meni! Etsi kyllä hirveästi lelua/namia ruudusta mutta suostui pian leikkimään mun taskusta löytyvällä pallolla. :)

Tokoilujen päätteeksi taas pieni metsälenkki metsässä. Käväistiin myös raviradalla kurkimassa hepoja. Nelli oli kuin kotonaan, se on kyllä hyvin tottunut hevosiin, ainakin vähän kauempaa kurkkien. Kotimatka olikin yhtä helv*ttiä. Enhän mä tajunnut että siinä Vaasantien varressa menee kokoajan rullaluistelijoita, joilla on vielä kaupanpäälle sauvat. :( Nelli oli aivan paniikissa. Yritin sitä vähän rauhoitella siinä tien pielessä, kun ei meinattu eteenpäin päästä. Mutta kun koira oli vähän iisimpi, niin jo toinen rullaluistelija tuli vastaan. Kaikenkaikkiaan niitä taisi tulla kuusi vastaan! Huhuh..Täytyy tulla ensi kerralla Lamminpään kautta. Ja täytyy myös alkaa siedätämään Nelliä rulliksiin. Se vaan on taas niin pitkä ja kivinen tie.

Tänään sitten oltiin pitkähköllä lenkillä Nellukan kanssa ja samalla pääsin vähän kuvailemaankin. Erika ja Vilikin tuli vastaan ja tuli Vilitsustakin otettua muutamia kuvatuksia. Alle laitan parhaimmistoa. :) Hyvää viikonloppua!

1898826.jpg

1898828.jpg

1898832.jpg

1898833.jpg