Nelli on palaillut lyhyeltä treenitauoltaan, myös me äitin kanssa tultiin toissapäivänä viikon pituiselta Italian matkalta. On taas kiva olla koto Suomessa, vaikka lämpimämpää vaatetta joutuikin kaivamaan kaapista. ;)

Nelli pääsi tokottelun makuun heti eilen kun kurvailtiin Sohvin&Tuiskun ja Veeran&Rekun kanssa Ylöjärvelle treenailemaan. Meinattiin ensin ajella Mutalaan, mutta jouduttiin kääntymään takaisin kentällä olevien agilitytreenien takia. Siinä sitten zombailtiin ympäri Ylöjärveä jotakin kenttää etsien. Ei meinannut millään löytyä, mutta onneksi sitten huomattiin keskustan tuntumassa yksi hyvä kenttä koulun vieressä. Hyvä kenttä se olikin!

Mulla oli suunnitelmissa tehdä jotain kivaa ja helpohkoa. Ei mitään tylsiä seurauksia yms. Aluksi otettiinkin ruutua kun Sohvi oli ottanut mukaan nauhatkin. Ruutu oli mahtava pitkään pitkään aikaan!! Vauhtia oli mukavasti ja Nelli juoksi tosi suoraan ruutuun. Vinkulelupalkat päälle. :) Toistettiin tätä kolme kertaa ja kaikki hyviä. Käytin vielä kosketusalustaa ruudussa, mutta pian voisin jo kokeilla ottaa sitä poiskin.

Sohvi oli myös keksinyt tehdä kätsyn tokohypyn puusängyn päätyosasta. Se oli muutaman sentin korkeampi kisoissa olevaa hyppyä, mutta Nelli ylitti sen silti ilman mitään ongelmaa. Treenattiin hyppyä osissa, ensin niin, että hyppyytin ainoastaan toiselle puolelle ja käskytin istumaan -> palkka. Toinen treeni oli niin, että laitoin koiran istumaan vastakkaiselle puolelle ja käskin hyppäämään ja tulemaan sivulle. Tätä kun teemme vielä lisää ja yhdistelemme osia niin eiköhän hyppykin ala pian sujua taas.

Paikallaanmakuu tehtiin porukalla piilossa. Nelli makasi tosi hyvin! Ei liikkunut kertaakaan about minuutin aikana. Palkaksi sai kissanruokaa, joka oli hyytelössä. :) Tehtiin myös pari luoksaria, ensin vauhdilla ja toinen pysäytyksellä. Ei valittamista.

Täytyy sanoa, että tähän treeniin olin tyytyväinen pitkästä aikaa. Meidän treenit on ollut vähän sellaista suorittamista, asenteella että tehdään koska kisat lähestyy ja täytyy saada liikkeet kuntoon. Ja niinkuin näkyy niin eihän se treenityyli ole toiminut.. Nyt kun ei ole mitään kokeita vielä varattuna niin ei tarvi murehtia ettenkö saisi jotain liikettä toimimaan jne. Kattellaan sitten syksyllä jotain kisoja, jos huvittaa. :) Veeralle ja Sohville kyllä hatun nostot meiltä! Kumpikin parivaljakko on edistynyt pienessä ajassa ihan hirveästi! Veera&Rekku on jo kohta kisavalmiita ja Sohvi&Tuisku taas kipuaa kovaa vauhtia voittajaa eteenpäin. Ihanat koirat, pätevät omistajat. :)