Heips. Me ei olla paljonkaan muuta tehty kuin tokoiltu. :) Hyvä sekin. Tiistaina oltiin taas Teivossa tokoporukalla. Kivasti oli väkeä ja tehtiin makuuta, ruutua ja vähän luoksepäästävyystreenejä. Nelli oli ihan ekstaasissa kun opetin toista koirakkoa ruudun kanssa, ja se joutui olemaan puussa kiinni. Arvatkaa oliko ihan täpinöissään, kun menin sen sieltä ottamaan. Tosi innoissaan haki kontaktia ilmeellä "Mitä nyt mamma tehdään?". Löytyiköhän tuosta yksi kikka motivoimiseen? Näyttää neiti olevan vähän mustis, jos touhaan jonkun toisen koiran kanssa, niin että hän ei ollenkaan pääse mukaan. Muutenhan Nelli ei mustasukkainen musta ole ollut.

Ruudut meni ihan kivasti, intoa paljon ja VAUHTIA! Makuu meni mainiosti myös. Ja häiriötä oli, kun vierestä lähti koiria vähän väliä. ;) Ei voi kuin päivitellä, kun miettii, missä kunnossa meidän paikallaanmakuu joskus on ollut..En olisi ihan tällaista parannusta uskonut. :) Vau!

Tänään jätettiin tokot väliin kun noin sataa kaatamalla. Ensi viikolla pidetään treenitaukoa, ja säästellään energioita toko-kokeeseen. Ainiin, hankin vihdoin uuden kameran ja alla on vähän kuvia, mitä otin ensimmäisenä "kuvauspäivänä". Mahtava kamera! On se haastavaa tollasen mötikän kanssa räpsiä, mutta kuvanlaatu on kyllä jotain niin hienoa edelliseen verrattuna ja kyllä sitä sitten ajanmyötä kehittyy. :)

1860095.jpg

1860098.jpg

1860099.jpg