Treenailtiin tänään Erikan ja Vili-sheltin kanssa pyykkirannan nurtsilla.

Alkuun ruutua. Nellille kaksi, joissa lelu ruudussa. Ensimmäisellä harhaili ja meni sivusta sisään ruutuun. Toisella brilliant! Otettiin vielä kolmas, jossa lähetinkin tyhjään ruutuun. Täydellinen, palkkasin lelulla.

Treenattiin myös leikkiseuraamista lelulla. Ja sen jälkeen ilman lelua. Näytin Nellille maksan palaa ennen suoritusta ja siitähän se motivoitui! Seurasi kivasti, ehkä hiukan edisti, mutta tiiviys oli extrahienoa!! Tein yhden pysähdyksen, oikealle kääntymisen ja täyskäännöksen. Sen jälkeen N ansaitsi maksan palansa. :) Tuota herkkua täytyy ottaa kokeeseen mukaan!

Seuraamisen päälle paikallaanmakuu. Olin taas selin. Aikaa en laskenut, mutta oli tarkoitus ottaa pitkä aika, ja oman arvioni mukaan se oli noin 3 minuutia. Tapansa mukaan Nelli makasi hienosti! Oli kuulemma varma, eikä käännellyt kylkeään. :)) Hienoa!

Loppuun vielä sivulletuloja. Näitä täytyykin treenata. Olivat nimittäin aika syvältä. Nelli tulee liian eteen tai liian kauas. Näihin lisää treeniä. Perusasento on kuitenkin tokon tärkein juttu. Turhia pisteitä vain ropisee pois vääristä asennoista.

Erikan ja Vilitsun tokoilu näytti kivalta. :) Vili on todella motivoitunut! Vauhtia löytyy vaikka muille jakaa..